God morgon

8.45 slog den lilla upp sina ögon idag, glad som alltid och busa runt i sängen. Vi har sovit med öppen balkongdörr inatt, mest för stumpen låg där ute när jag gick och la mig och jag orkade inte försöka få honom att komma in så den fick stå öppen. Det var vädligt skönt men imorse var det ganska kallt faktiskt :)

Jag förstår dock inte vart den där solen är som skulle komma? Kanske tog jag fel på dag men jag är säker på att det skulle va idag :) Jaja, håller regnet sig borta kan vi gå ut och leka en stund iaf.

Det glömde jag skriva igår, när vi skulle åka till Nikitas farmor och farfar igår sa jag att vi skulle åka till farmor och farfar och hälsa på vovven, då gjorde hon ljudet för bil och sen titte som betyder hund :) Det är så häftigt att jag kan förstå henne även när hon inte använder riktiga ord och förstår precis vad hon menar. Kan inte förstå hur mycket hon utvecklats sen hon fyllde år, det har hänt otroligt mycket i hennes utveckling! Men jag har också märkt att hon tar efter mycket som Zeline gör, hennes trots blir värre eftersom Zeline också är inne i trotsig ålder, och hon gör samma dumheter som Zeline gör så man märker verkligen hur hon tar efter henne :)

Kommentarer
Thakock Skrev:

Mindre kul förstås att hon med går in i trotsåldern. :P



Men duktig som kan lära sig att visa och prata så. =)

2011-04-11 @ 09:50:06
URL: http://briadlover.blogg.se/
i min lilla lilla värld Skrev:

Visst är de duktiga våra små??

2011-04-11 @ 10:57:08
URL: http://saratilling.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: