Bättre aptit


Haha, Nikita går i sina stora stövlar, dom är väldigt tunga så kan inte vara så lätt att gå i när man är så liten! Dom är lite stora så jag hoppas hon kommer kunna ha dom ända till hösten! :)

Nikita verkar ha fått bättre aptit nu dom senaste dagarna, även hemma men inte så mycket! Idag har hon ätit väldigt bra för att vara henne, hon har desstuom fått i sig en hel banan, hon gillar inte någon frukt alls, har fått i henne lite äpple och någon bit kiwi men annars föredrar hon grönsaker. Igår testade vi köpa yoghurt så vi köpte den danomino och den verkar hon tycka om, men den var jätte god! :)

Desstuom har trotset lugnat ner sig en hel del, hon kan ta ett nej utan att bli hysterisk, men däremot har hon börjat bitas. Inte mig eller andré, men Kevin och Zeline. Hon verkligen hugger efter dom och det ser så roligt ut men hon bits hårt!

Idag har vi lekt med både Kevin och Zeline och Linnéa. Vi lekte med Kevin på förmiddagen tills ungarna skulle sova och sen lekte vi med Zeline och Linnéa efter middagen. När ungen sov gjorde jag rent i dammsugaren, den luktade spya när man dammsög innan, inte så mysigt! Gjorde rent filtret till den och den blev hälften så stor när jag gjort rent den, äckligt! Funderar på att köpa såna där doftsaker man kan ha i dammsugaren så det luktar gott när man dammsuger! Och framsteg, när jag dammsög Nikitas rum med henne på armen skrek hon inget alls, hon verkar inte vara riktigt lika rädd för dammsugaren men hon ville inte vara på golvet när jag dammsög. Men skönt att hon har så litet rum så det går fort att dammsuga där inne, och kunna dammsuga när hon sover är väldigt smidigt! Är alltid livrädd för att hon ska vakna men det gör hon som tur var inte :)

Kommentarer
i min lilla lilla värld Skrev:

hahaha Söt hon är =)

2011-04-28 @ 08:10:20
URL: http://saratilling.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: