UT

Ska nog ta en liten promenad med mitt lilla hjärta, mitt stora hjärta är tjock och vill inte följa med :) Senare kommer månadskortet upp och allt som Nikita kan nu, hon blir ju hela 8 månader idag, min "lilla" bebis :) Och älskar dig mer och mer för varje dag som går gör jag också! ♥


Kommentarer
W - ung tvåbarnsmamma & Fotograf Skrev:

ja det låter som att hon inte blir mätt, hon är ju en stor tjej nu och behöver mat och annat tillsammans med bröstmjölken, mjölken du har är inte så tjock som i början och mättar därför inte lika bra.

du måste försöka och försöka och inte ge upp, vissa kräver så, man ska inte låta dem bestämma för då lär dom sig aldrig. så det där med att du tvinga henne det gjorde du för hennes skull och det vet hon om .



jo hon tar flaska ibland, men det är huvudsaken hon är en matglad tjej som tur är, var jätte rädd att hon skulle bli kräsen i maten.



aw, det kommer gumman! , skulle du bli gravid då skulle han säkert inte tveka. har du frågat när han vill ha ett till ?

i början sa vi max två, sen sa vi att vi ville ha 4 så det blir jämt och två av varje så vi får se :)

kramar.

2010-09-20 @ 18:50:26
URL: http://dyrbarkarlek.blogg.se/
Thakock Skrev:

Naw, vad stor hon blivit.



sv:Mamma sa du ska tvinga henne. =P

Nee, men mamma sa att du ska pröva om all mat igen..

Hon tror hon är inne i en trots ålder bara. För eller senare äter hon. Pröva om hon vill äta från din tallrik, oftast vill barnen ha er mat. Så välj någon mat som typ köttbullar och mos...köttbullar och är lätta att mosa ju på din tallrik då. Du ska helst ta några tuggor själv först då så hon blir intresserad. =) Vet inte om du provat detta men mamma sa det skulle nog kunna funka. =P

2010-09-20 @ 19:21:45
URL: http://briadlover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: