Trött gnällbebis

Nästan varje morgon vaknar nikita kl 9 numera, vilket är en helt lagom tid. Och hon sover alltid vid 11 när hon vaknat då. Och idag va hon trött vid 11, men ville inte sova. När hon lyckades somna sov hon i 40 minuter, hon sover numera 1-2 timmar den napen. Så hon fortsatte vara trött när hon vakna också, och var riktigt gnällig och ingenting dög. Så hon fick mat i magen och gå och lägga sig igen, nu har hon sovit 1 timme och sover fortfarande så visst var hon trött.

Jag har passat på o diska och städa medans plutt sover. ska dammsuga och skura golven sen också men tror jag tar de när andré kommer hem så han kan passa nikita under tiden. Vill inte riskera o väcka henne nu med dammsugaren utan låter henne sova så hon vaknar pigg och glad som hon brukar istället :) Är det någonting en förälder inte kan få för mycket av så är det definitivt tålamod. Men man får mycket bättre tålamod också när man är förälder, vilken tur! :)

Nu låter det som tvättmaskinen börjar bli klar så dax att hänga lite tvätt också och hoppas jag hinner innan nikita vaknar :)


Kommentarer
Thakock Skrev:

Ja, du får vara tyst så hon inte vaknar ;)

2010-09-16 @ 15:05:20
URL: http://briadlover.blogg.se/
Patricia & Wilja Skrev:

Men gud va hemskt! :(



Men det är ju verkligen så! Man blir ju så himla rädd som mamma, barnen gör ju (OFTAST) inte illa sig! men man känner sig så USEL själv som lixom inte håller koll! "/ Men olyckor händer! Och dom kommer göra illa sig MÄNGDER med gånger i deras liv! Men när dom är såhär små vill man ju skydda dom med hela sitt liv!



Hoppas lilltjejen somnat in tillslut, Wilja har också haft en sån period nu. Trött och VÄGRAR att sova, tillslut blir hon så övertrött så hon inte kan somna...



Hur är de med dig då? KRAMAR! :)

2010-09-16 @ 21:23:01
URL: http://mammasangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: