Snart så :)

Nikita ställer sig upp och går mot möbler hela tiden nu, jätte kul o se, och förut när hon hjälpte pappa bygga ihop hatthylla och skoställ ställde hon sig upp igen helt själv, men denna gången fick pappa se också, hihi! Hon är så himla duktig! :) Så det är nog inte så långt kvar tills hon går, jag har sagt 9 månader sen hon föddes så får väl se om jag kanske för 1 gångs skull kan ha rätt? Det enda som inte sitter är balansen, som tränas varje dag och hon blir stadigare för varje dag :)


Nu står hon här bredvid mig och fejkhostar för att få min uppmärksamhet, och när jag tittar på henne ler hon och när jag fortsätter skriva fortsätter hon fejkhosta, så sött :) André frågade efter ett litet tag, varför fejkhostar hon för? :)

8 är nya tiden att gå upp, visst det är bara 1 timme tidigare men det känns, jag är helt slut för jag sovit för lite flera nätter nu, måste absolut börja gå och lägga mig tidigare. Jag passade på att sova när Nikita sov, och vi sov i 2 timmar sen kom pappa och väckte mig när Nikita vaknat så hon fick tutten.




Titta mamma, vad duktig jag är som hjälper pappa!


Hjälper pappa att skruva


När det kom massa  nya smådelar och skruvar försökta pappa göra ett hinder, det misslyckades :)


Kommentarer
Evelina Skrev:

Vad duktig hon är! Jag fick höra från en tjej att det är vanligt att de GÅR inom två veckor efter att de lärt sig ställa sig upp utan stöd. På E stämde det, han gick en vecka efter!



Kram

2010-09-26 @ 13:50:55
URL: http://happilyeverafter.se
Evelina Skrev:

Tack söta du!



Hm, jo han stod längre stunder själv när han lärde sig ställa sig upp... Men alla är ju olika! För E gick det hur fort som helst, bara några veckor från första steget tills han springer på även utomhus. Nu går han BARA, kryper såklart ibland men det är verkligen ytterst få gånger.



Kram!

2010-09-26 @ 18:53:16
URL: http://happilyeverafter.se
Tova Skrev:

Aw sötnosen! Ska bli spännande att se när hon går, undrar också när min lille grabb kommer klara det (känns ju inte såå långt borta eftersom de går längs möblerna som du säger)!



Och njaa, så värst orolig är jag faktiskt inte inför om Elliot blir mätt på det han äter, han är ju alltid väldigt aktiv och pigg och vill ammas ganska ofta fortfarande.

Och bröstmjölken SKA ju täcka hela näringsbehovet om de går upp som de ska och man fortfarande håller produktionen "igång" regelbundet

Men, som du så känner jag mig väldigt frustrerad ibland när han verkligen VÄGRAR mat, man hör ju liksom om alla andra barn som är såå matglada jämt :P

Kramar

2010-09-26 @ 23:18:33
URL: http://trasslet.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: