Promenad i kylan

Solen var framme en stund förut så jag och Nikita gick ut och gunga lite sen tog vi oss en promenad i kylan. Men solen värmde faktiskt lite ändå :) Jag längtar redan till våren igen :) haha.

Märkte att jag skrev spännande typ 4 gånger i förra inlägget, haha :) Jag vet inte när dom kommer än men dom kommer någon gång på dagen sa dom. Sen vid 16.30 ska andré köra min mamma till nått ställe i närheten, så kommer få vara själv med dom små :) Mamma frågade också om jag ville passa mina småsyskon, men testa va 5 barnsmamma och den äldsta på 9 år och minsta 2 månader, nej jag skippar nog det :)

Nikita har fått sig lite mat i magen, det börjar gå liite bättre nu, jag får iaf i henne mat men hon äter sig ändå inte mätt. Jag häller också i en stor klick smör så hon iaf får i sig lite fett. Fick ett tips igår att testa att inte ge henne bröstet när hon är hungrig utan hon får äta det som erbjuds annars får hon gå hungrig, hemskt men förhoppningsvis äter hon väl när hon märker att hon inte får sin vilja igenom. Kanske är värt o prova om mammahjärtat står ut?

Kommentarer
Thakock Skrev:

Här är det rätt så varmt faktiskt! =)



Klart du klarar det! Låt henne inte bestämma. =)

2010-09-04 @ 12:46:53
URL: http://briadlover.blogg.se/
Diana - Nybliven mamma ♥ Skrev:

Hur gammal är Nikita nu? Min lilla är 6 mån och vill amma väldigt ofta bortfarande :) kram

2010-09-04 @ 15:26:16
URL: http://dianasblogg.blogg.se/
Nana Skrev:

Jag tror inte du behöver ha så bråttom med att få henne att äta sig mätt på maten, hon har ju trots allt nyss börjat med riktig mat! Jag började tidigt med mat åt min son, men han fick alltid bröstet efteråt i 1-2 månader. Huvudsaken är att hon känner matglädje. Bröstmjölk är fortfarande en bra näring även om det inte är den enda näringskällan längre. Själv håller jag på att trappa ner amningen eftersom jag börjat jobba, men efter jobbet har vi en riktig mysstund med amning.

2010-09-04 @ 16:24:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: