"hej"

Nikita pratar mer och mer nu, och börjar säga riktiga ord. Vi kröp omkring på golvet förut, hon älskar när jag kryper före eller efter henne :) Och så kom vi fram till skurhinken och Nikita ville smaka lite, då sa jag "bläh" 2 gånger, då sa hon också "bläh" fast inte såå bra uttal och sen kröp vidare, till katten och sa "hej" :) Hon har sagt hej en gång förut till mig när jag sa hej till henne, skitsött! Min duktiga tjeja!

Det var inte alls lika mycket barn på öf som på tisdagar eller fredagar, men det var kul iaf för barna att leka av sig. Riktigt fint väder fick vi också när vi gick och det var hur skönt som helst ute, ville typ aldrig gå hem igen :) Fyndade en skön bh för 25:- den såg väldigt skön ut och de va den också :) Behövs med tanke på att tuttarna inte får plats i någon bh jag har, men känner inte för att köpa en större nu när tuttarna snart blir små igen, men när de bara är 25 :- så känns de som de inte gör så mycket faktiskt :)


Nikita fick kladda ner sig med en banan, en ganska mogen så de va riktigt kladdig, men hon verka tycka de va lite gott iaf. Mest låg de iofs i knät och på golvet så blev en snabbdusch för damen :)


"vill du ha en kram mamma?" :)




I skrivandets stund ställde sig Nikita här mot soffan och började ta några steg mot möblerna, så duktig! :) Hoppas hoppas hon går snart, balansen blir ju faktiskt bättre och bättre för varje dag men ostadigt är det såklart :)

Nikita kröp ut i sovrummet medans jag kokade potatis till henne, balkongdörren stog öppen och det blev precis tyst så jag tänkte att nu kröp ju ungen ut där, men nej gardinen var ivägen och mycket roligare :)



Kommentarer
Thakock Skrev:

Vad roligt att ni haft det skoj där!



Vilket kap! =D

2010-09-22 @ 19:03:29
URL: http://briadlover.blogg.se/
W - ung tvåbarnsmamma & Fotograf Skrev:

hon är ju så gudomligt söt.

att tjejer är så mycket snabbare i utvecklingen en killar både som bebisar och vuxna ;) , duktiga tjej. snart kommer det.

när började ni sätta henne i gåstol? , mycket det som gjorde att min grabb började gå, men han har alltid tagit allt i sin takt dvs ( segt ) .



jo jag såg det 74 var och ju nästan lika stor som kevin, men jag vet inte om 68 blir för smått för det sitter ganska precis nu lite stort bara, grabben rusade i längd i den åldern och hade storlek 74-80 .. får vänta en mån till och se hur mycket hon växt.



hur går det med hemlagade maten? =)

tack gumman, du är inte så pjåkig du heller, du gör ju det bästa för din dotter, stark och kämpar tar till dig alla råd du kan få vilket är super ! testa ersättning och nappflaskan Mam som finns på apoteket det är som en bröstvårta och ända flaskan min dotter tar som är så tuttis.



pussar och kramar <3

2010-09-22 @ 19:56:36
URL: http://dyrbarkarlek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: