God morgon

För att vara en natt med 2 små så har det varit en väldigt bra natt, men för att vara en med Nikita har de väl varit sådär. Liten vaknade vid 4 först och ville ha mat, Nikita sov som en stock då. Så liten fick sig lite mat och jag är såå glad över att jag fortfarande ammar och har kunnat amma hela tiden. Jag förberede ersättningen igår men man fick ju sitta upp och va vaken medans hon åt och så har man absolut inte samma närhet.

Sen vakna liten vid 7 igen och då vakna Nikita också som låg vid bröstet, så gav liten nappen och gick upp med N på bröstet och försökte göra ersättning, gick inte så jätte bra så fick lägga hennes hos far sig iaf. Sen ville en övertrött bebis (nikita) inte somna om, fast hon var jätte jätte trött. Så hon låg och gnällde, och prata och rev och sparka i kanske en timme, så somnade hon om och så vakna hon vid 10 igen. Liten och andré ligger fortfarande och sover. Om jag är avundsjuk på att andré fått sovmorgon hela helgen och slapp gå upp nått alls inatt men får ändå ligga och sova? Ja lite kanske ;)

Kommentarer
Thakock Skrev:

Haha, du skulle fått han att hjälpa till lite ;D

Eller nej...kanske är bäst att undvika det. Så han inte vet hur det är. =P



sv:Mår jätte bra faktiskt! =)

2010-09-05 @ 11:57:55
URL: http://briadlover.blogg.se/
Malin Skrev:

Halloj! Jag skrev till dig tidigare (men min dator hakade upp sig & strulade så vet inte om det kom fram).



Läste ngn stanns om att du beställt från Luxury-dresses.com, din brudklänning? Kan du berätta lite hur du gick till väga & vad du tyckte?

Är lite intresserad, men vet inte om jag vågar beställa därifrån.. me storlekar & så!

2010-09-05 @ 22:11:09
URL: http://inwe.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: