Gårdagens bakning

Jag hann inte uppdatera mer igår, först diska och plocka undan lite i köket så det fanns plats för att baka, sen ner och handla det sista som behövdes och sen hämta lillasyster. Men vad lång tid det tog att baka bullar, dom skulle ju stå och jäsa hela tiden :) Och Mirandra frågade 758 gånger när det var klart, när degen var klar, när bullarna var klara. Hoppas inte Nikita blir så "tjatig" och frågar hela tiden ;)






Mirandra visar upp bullarna som står på jäsning :)


Nikita var hur snäll bebis som helst igår innan moster Mirandra kom, men sen när vi kom hem ville hon varken sitta på golvet eller i stolen utan ville vara på mig, så det blev väldigt krångligt att baka med en bebis över armen :) Sen fick hon gå och sova och då sa Miranda, vilken jobbig bebis du har. Haha, Ja det ska väl läras i tid att bebisar inte bara är små och söta och tysta jämt utan dom kan också va jobbiga ibland :)

Bullarna fick iaf godkänt mamma och mina småsyskon kom över när det var klart för att smaka och dom tyckte om dom iaf, jag tyckte sådär :) Men dom va ju goda för att va första gången jag bakade bullar :)


André har tagit nattning nu i 2 nätter, och varit med henne i sitt rum tulls hon somnat, och hon skriker högst 5 minuter sen sover hon, väldigt skönt! Och iaf få lite avlastning med nått, med tanke på att jag tagit nattningen sen hon föddes.

Igår blev jag trött på det här krånglet med smakportioner, nu öppnar hon inte ens munnen när man kommer med en sked, även en tom sked. Innan har hon iaf alltid smakat, så igår blev jag trött på det här matstrejket. Det fanns 1 enda maträtt hon tyckte om innan vi började med allt det här, couscous kyckling och tomatsalsa, så det fick hon, med smör och grädde i. Till en början öppna hon inte munnen, så jag dutta med skeden på munnen så hon smaka och då gapa hon, hon fick även ha en egen sked och äta själv med och hon åt kanske 10 skedar! Och jag blev jätte stolt, så nu ska jag fortsätta ge henne bara det eftersom jag hittat nått hon faktiskt äter. Hoppas bara hon inte tröttnar på det innan hon kommer på att det finns mer mat som är gott! :)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: