Duktig

Det har gått jätte bra med 2 småttingar, bättre än jag trodde! Men är dom verkligen så lätta när dom är små? När lillan gnäller lite blir hon tyst när hon får i nappen igen och sen har hon varit tyst. Jo hon har haft massa luft i magen så lite magknip har de varit också men annars ingenting.

Och Nikita har varit jätte duktig, en liten bebis var ju såklart jätte intressant! Hon har försökt pilla i ögon och näsa, försökt snå nappen några gånger men annars har det bara varit kul. Nikita skrattade jätte mycket när liten nös, jätte sött :) Hon lyckades även snå hennes napp när hon tappade den och stoppa den i munnen. Nikita har pussat massor på den lilla och klappat lite på huvudet, hru sött som helst!

Sen har hon ställt sig upp mot allt hela dagen, jätte duktig är hon. Hon börjar ta sig ner också, men oftast blir det dunk på rumpan :) Tur att dom har blöja som stötdämpare :) Och hon var så söt förut, vi alla satt inne i sovrummet och Nikita kröp ut med katten i köket och fick syn på hans mat och då när jag kollar på henne stänger hon dörren och kryper fram till kattmaten iaf, hur smart unge är inte de? Haha, såg fruktansvärt sött ut också och jag kunde inte annat än skratta åt henne :)

Vi har även tagit oss ut på promenad allihopa, liten fick sitta i bärselen och andré drog vagnen med Nikita i, kändes ovant att ha något så lätt i bärselen, men efter ett tag blev även hon tung :)

Så längtan efter nästa bebis blev inte mindre iaf, absolut inte. Men nu har vi natten kvar så får väl se vad jag säger om det imorgon igen, haha :)

Kommentarer
Thakock Skrev:

Jaja..då blir det en ny snart då`? ;)

2010-09-04 @ 21:29:00
URL: http://briadlover.blogg.se/
Thakock Skrev:

sv: Aldrig någonsin?

2010-09-04 @ 22:47:45
URL: http://briadlover.blogg.se/
Patricia Lindh Skrev:

Tack så jätte mycket för din fina kommentar gumman.

Nä, hade det varit USA hade han blivit dömd till döden för flera år sedan. Men nä, 7 månader, 5 månader, fotboja! som sagt, snart dödar han någon.



Helt sjukt hur vårat rättssystem fungerar.. :(

Kram!

2010-09-04 @ 23:55:50
URL: http://mammasangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: