Det hjälpte inte..

Jag tänkte att om Nikita iaf får i sig ersättning så vet jag att hon blir mätt, eftersom mjölken i tuttarna inte räcker, men nej hon protestera, jag höll fast henne och hon verkligen protestera, fast hon var hungrig, och till slut la hon sig mot mig helt utmattad och hungirg och höll på att somna, så då klarade jag inte mer och gav henne tutten istället och hon somnade. Jag köpte en sån färdig portion med Nan 2 men hällde inte upp allt så ska testa ge henne lite i morgon med när hon är lite piggare och inte riktigt så hungrig. Det är så fruktansvärt jobbigt att veta att sitt barn inte blir mätt och inte kunna göra nått åt det, nu går jag och småäter, dricker massa te och försöker dricka mer vatten för att få mer mjölk i tuttarna, det blir ju iaf inte mindre. Vad gör jag om jag imorgon vaknar och mjölken sinat, bara försvunnit och inte kommer tillbaka? Visst Nikita kommer äta när hon blir tillräckligt hungrig, men om hon idag protestera tills hon tänkte somna så kommer inte jag stå ut. Kanske ska testa i morgon med att andré ger henne och jag är ute och går eller nått, eftersom då luktar de inte mat så de kanske går bättre.

Men det är väl bara försöka och försöka med vanlig mat och till slut vänjer hon väl sig helt och förhoppningsvis hittar nått som faller liten i smaken "/

Snart idol, idag kanske jag får se lite mer med tanke på att paddan ligger och sover redan, men om hon sover för natten vet jag inte, men jag hoppas. Hon har ändå sovit 2 gånger idag så de borde ju va för natten :)

Kommentarer
Nana Skrev:

Testat välling ur mugg? Vissa barn tar ju aldrig flaska

2010-09-22 @ 22:52:27
Nathalie-mamma till Zacharias Skrev:

har du provat ge henne välling?

2010-09-22 @ 23:46:59
URL: http://nathalieasamum.blogg.se/
Hannele - 2barnsmamma <3 Skrev:

Svar:

Fan vad coolt :D hihi..



Ah näe..det var väl mer som icke planerat snitt bara eftersom det var varken akut eller planerat :)

Min äldsta sons huvud var för stor för mitt bäcken så därför blev det snitt med han :)



ÄSch..inte lätt att komma ihåg allt heller :D hha..

2010-09-23 @ 01:07:18
URL: http://mammah.webblogg.se/
Linn Skrev:

Drikki tycker min lilla bebis är fruktansvärt gott, de kanske ni kunde prova och efter ett tag börja blanda i välling? Det kan man ju ge i pipmugg och sen när hon vet att det är gott kanske man kan ge de i flaskan och sen även ge vanlig välling i flaska eller blanda ut..

Rån med leverpastej kanske hon gillar? Brukar jag ge milia som mellis, rån med leverpastej och en frukt och det mättar några timmar :)

2010-09-23 @ 11:47:55
URL: http://napmils.blogg.se/
Patricia Lindh Skrev:

Hej gumman! Jag vet att det är jätte jobbigt, kämpar med Wilja också!



Men har du testat att ge henne i mugg som en kommentar här över? Wilja tar ju inte flaska! Men när hon får hålla 'själv' så dricker hon & tycker det är jätte roligt :) Ett litet tips bara! <3



Kämpa på fina!

2010-09-23 @ 15:49:34
URL: http://mammasangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: