titta titta

Det är ett ord Nikita ofta säger nu för tiden, ofta trycker hon också in något i ansiktet så man verkigen måste titta, men sött är det! Idag blev stumpen lidande, hon lekte med en stor penna och tryckte in i ansiktet och sa titta titta, han verkade inte vara ett dugg intresserad av den där pennan :) Haha!

Snorig som bara den är hon fortfarande, förstår inte hur det får plats så mycket snor i en sån liten näsa! Och jag får inte ta bort det heller, får ta med nässugen ibland men inte så jag får ut allt. Torkar jag av näsan blir hon riktigt förbannad! Envisa unge :) Igår var jag över hon Natalie en sväng när Nikita somnat på eftermiddagen, och när jag kom hem igen hade Nikita skrikit hela tiden och andré fick inte tyst på henne, och hon va jätte varm när jag tog henne så smörje tandköttet och hon fick en panodil, hon blev genast mycket piggare så det är skönt.

Nu vill hon inte längre ha falukorv heller så nu vet jag inte alls vad jag ska ge henne. Rån och gurka äter hon men det kan ju inte va speciellt mättande, hon vill tutta typ hela tiden och eftersom hon inte vill ha nått annat så får hon de men det finns knappt nått kvar så hon får inte i sig mycket mer än närhet på dagarna. Finns knappt något på kvällarna heller så får försöka hitta nått annat i mat hon tycker om helt enkelt. Hm.. vad brukar barn INTE tycka om? Hon äter ju inte det barn brukar tycka om utan hon äter de barn inte brukar tycka om :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: