Julmys

Idag har vi varit inne i stan, trots att vi va inne 10.30 var det massa folk, vi hann som tur var åka innan alla hade slutat så jag överlevde :) Ville ju köpa en julgran från rusta som skulle kosta 149, jo men den var pytteliten och den jag egentligen ville ha kostade 349:- så lite skillnad på pris. Så julgranen fick vänta, får nog köpa en dagarna innan jul istället :)

Nikita fick en julklapp, en födelsedagspresent och en docka nu. Hon såg jätte glad ut när jag tog en docka och skulle lägga den i vagnen så hon fick hålla den i affären, i bilen påvägen hem blev hon rastlös så hon fick en tidig julklapp istället :)

En andra tand tittade upp idag, precis när jag kände över den först kändes inget och när jag drog fingret tillbaka igen sprack den igenom :) Så hon har varit lite gnällig idag, denna gången märktes mer att det var nått än när första tanden kom. Som knappt kommit upp nått alls, den är precis över tandköttet fortfarande och växer långsamt upp :)

Vi har kollat på idol kväll, och shit vad jag älskar Jay Smith! Jag kommer bli förvånad, på riktigt om inte han vinner! Har älskat hans röst från början men förra veckan slog nog allt :)



Lite julklappar har det blivit, beställde en större från nätet idag som vi inte hittade inne i stan :)


Hittade en julstjärna på rusta för 49:- hade viljat ha 2 till egentligen men jag är lite för snål för sånt ;) Köper hellre fler paket till Nikita :)



Kommentarer
Thakock Skrev:

Haha, bra att vara tidiga! =)



Varför har ni ingen riktig gran?



Ähh, köp du grejer till er själva istället. Nikita är alldelse för liten för att förstå innebörden av jul och presenter än. =)

2010-11-27 @ 09:42:46
URL: http://briadlover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: