God morgon



Runt 7.30 vakna Nikita idag, men vi låg kvar i sängen till efter 8 och drog oss. Båda tuttarna var helt tomma idag på morgonen så det börjar märkas att vi dragit ner på amningen, hon ammas knappt alls under dagarna längre och det är jätte skönt. Ibland om hon är ledsen eller trött som hon vill tutta lite men det är mest för närheten. Men det är ju inte smärtfritt o sluta amma heller, tuttarna spänner ju som jag vet inte vad och blir stora som bomber!

Fått i Nikita liite frukost, har hittat en fruktpuré hon tycker om, konstigt nog :) Det är massa frukter i och fullkorn så hon blir mättare av den också, lite sån fick jag i henne och hon snutta lite på ett rån med leverpastej på. Testade ge henne spagetti och köttfärssås igår, men nehe det tycker hon såklart inte om. Hon fick smaka lite spagetti och köttfärsås från mig för några dagar sen och det var jätte gott så jag trodde hon skulle tycka om det faktiskt.

Idag ska vi in till stan och fira andré, blev inte så mycket firande på hans födelsedag utan de blir idag istället, och så blir vi bjudna på resturang :)

Kommentarer
Natta Skrev:

Sv; Inte lite heller. Han får mig att tappa hoppet om mänskligheten. Sorglig människa :S

2010-11-13 @ 09:51:33
URL: http://kattmyntan.blogg.se/
Thakock Skrev:

Vad trevligt med restaurang!



Och vad skönt att ni drar ner på ammandet! =) Då äter hon nog bättre antar jag. =)



Godmorgon!

2010-11-13 @ 10:53:32
URL: http://briadlover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: