Datapaus

Jag sitter typ aldrig vid datorn längre, bara en liten stund på morgonen och en liten stund på kvällen, ibland kollar jag nått på dagen men inte så ofta längre, därför den dåliga uppdateringen! Och jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om heller :)

Idag fick jag sovmorgon igen, Nikita sov bara 1 gång på 1 timme igår också, och det resultera i att hon sov till 9.30 men vi gick inte upp ur sängen förrens 10. Älskar att kunna ligga och dra mig på morgonen även att Nikita ligger och petar i ögonen och drar i håret, det är mysigt :) Idag igen sov hon bara 1 gång men på 2 timmar med mig förut, så får se hur länge hon sover imorgon. Vi måste iaf ta oss ner till öf imorgon, dom ska prata om hur man sköter tänder och sånt på dom små och det är ju intressant nu när sessan äntligen fått upp en tand, den växer lååångsamt, knappt kommit upp alls och det är över 1 vecka sen den sprack igenom. Men det är väl för hennes tandkött blivit så hårt, stackars fis. Och jätte täppt i näsan på de, hon kan knappt andas genom den, ingen feber än och har fortfarande i sitt liv aldrig haft feber! Bara lite täppt näsa och hosta någon gång annars har hon hållt sig frisk!

Trött va hon ikväll när jag la henne, hon orkade inte ens sätta sig upp när jag lagt ner henne, vilket hon alltid gör även om hon lägger sig ner kort därefter. Skrek inte ens i 10 sekunder innan hon blunda och somnade. Skönt efter några kvällar av sömnsvårigheter för liten, hon har verkligen inte viljat sova!

Nu är det bekräftat, jag kan inte laga mat. Nikita fick köttbullar utan salt och potatismos precis som vi åt men vi åt biffar med salt, hon tyckte inte om de. Hon ska ju såklart hålla skeden själv och hon stoppa in den i munnen men spotta sen ut allt. Så ja jag kan helt enkelt inte laga mat, eller så är det bara Nikita som är så sjukt kräsen? Leverpastej rån börjar hon äta igen, vissa dagar äter hon upp nästan hela, vissa dagar leker hon bara med de. Och falukorv äter hon iaf fortfarande, till frukost, mellanmål, middag, mellanmål och kvällsmat, hon borde väl tröttna? Gurka tycker hon om också, men det sultar hon lite på sen spottar hon ut de också. Men hon har ju energi som heter duga så jag lugnar mig med de! Hon äter när hon är hungrig.

Hon håller på att lära sig klättra ner för sängen också, när jag lagade mat var pappa och Nikita i sängen och då försökte hon ta sig ner och lyckades nästan helt själv. Hon tar ner fötterna mot golvet och sen kasar sig neråt :) Så med andra ord kommer jag snart inte få ligga och snooza på morgonen utan gå upp direkt och se så nikita inte gör massa bus :)

Borstar tänderna gör vi morgon och kväll än så länge, skönt om man kan få in de också i rutinerna. Hon får borsta själv och efter en liten stund tar jag tandborsten men hon håller fortfarande kvar stenhårt i den, här ska hon göra allt själv! Hjälper henne när hon ska dricka gör jag aldrig längre, bara ställa fram flaskan så sköter hon de helt själv :) Min lilla bebis har ju blivit jätte självständig, jag får väl kalla henne för bebis iaf till 1 års dagen va? Förstår inte hur tiden kan gå så fort när jag bara är hemma om dagarna, men vips säger de så är den dagen också slut.

Kommentarer
Patricia Lindh Skrev:

Åh, va tråkiiiiigt att du bloggpausar då och då! Samma som mig, dock är de inte frivilligt :P Men ja förstår va du menar.

Att lixom inte riktigt veta VAD man ska skriva om! Kämpar me de också, man vill ju inte få en tråkig läsning lixom!



Fasiken va dunder underbar du är! villken fin kommentar <3 Blir otroligt glad! Och hörru, du är väl den sista att säga att de inte syns att ja har fått barn ;) kolla bara på dig själv! hur jävla fin som helst. Och shit va ja var avis på dig när din mage bara försvann mer och mer och ja va still lika preoggo ;)



Tusen kramar!

2010-11-23 @ 01:24:00
URL: http://mammasangel.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: