Bvc

Det gick bra idag, lillpluttan har ökat! 7710g och 69cm var hon för 1 månad sen, nu väger hon hela 8050g och är 70,5 cm :) Därmed hoppade hon upp igen på kurvan, hon ligger nu tillbaka där hon började när hon föddes. Och hos barnläkaren gick det också bra, hon är frisk och vi pratade om maten och hon sa att så länge hon är rörlig och har energi och ökar i vikt så får hon i sig så mycket hon behöver. Dom är ju väldigt små så en potatis i hennes mage är mycket medans en potatis i min mage är väldigt lite, hon sa också att framförallt tjejer i den åldern matvägrar, vänder bort huvudet och visar att dom inte vill ha, och ger man dom då uppmärksamhet och fortsätter med skeden så vägrar dom bara ännu mer och får mer uppmärksamhet. Så istället när hon inte vill ha ska jag ta bort det och erbjuda om en timme igen eller när hon säger till att hon är hungrig. Hon sa också att jag kunde försöka sluta amma henne helt på nätterna eftersom hon ökar i vikt så behöver hon inte äta på nätterna, så ska försöka dra ner ännu mer så hon verkligen bara får äta 1 gång på natten och när hon vaknar får hon frukost istället för tutten.

Men nu känns de iaf bättre, för hon är väldigt rörlig, hon är inte still en sekund när hon är vaken så hon har ju massa energi! Och nu ligger hon och sover och samlar på sig ännu mer energi :)  När hon sen vaknar ska vi bort till Nikitas mormor en sväng, var längesen vi träffade henne nu :)

Kommentarer
Cicci - Mamma till lilla Joline Skrev:

Hehe tackar :o)

Hon har precis börjat sådär. så det är bara inom 2 veckor som vi sett antydningar på att hon vill försöka gå själv.. och hon har ju nyss fyllt 1 år. men det där som i klippet är nog det längsta hon gått.. så kul att vi lyckades få med det på ett klipp.. dock så var det ju inspelat med mobilen=dålig kvalité men det syns ju iaf :o)



Såg att det var bvc för er idag. Vi skulle ha vart där på 1års kontroll och vaccination idag medn stumpan är sjuk(eventuellt roninflamation) så det blir till vårdcentralen om en timme istället..

1177 igårkväll misstänkte öronen efter vad vi sagt hur hon är.. :o(



Förkyld, och tokskrikigt timmar i sträck kvällstid. somnat men vaknat å skrikit efter en timme igen. ända tills hon vart så utmattad så hon sovit hela natten.. av det misstänker dom öronen. för att det blir ett sånt tryck i öronen då när dom ligger ner..

2010-11-18 @ 14:18:02
URL: http://ceciliahansen.blogg.se/
Thakock Skrev:

Lät som riktigt bra tips det ju! =)

2010-11-18 @ 18:43:27
URL: http://briadlover.blogg.se/
W- ung 3 barnsmamma & fotograf Skrev:

Va bra att hon gott upp så fint =) men hur kommer det sig att hon har 4:an i blöjstorlek?? =O



nae,, nu när han går på dagis blir han aldrig frisk för han dras bland nya bakterier hela tiden och bacillerna går bara runt och runt på dagis, så funderar på om han ska vara hemma ett tag framöver och se om han frisknar till . skönt att han är hemma från dagis 3 dagar nu iaf.



jag såg det, skönt att ni fick bättre tips därifrån, det är bättre att träffa och resonera med en läkare en att öra det med bvc för dom kommer ändå inte med något nyttigt. =/



Pussar och kramar.

2010-11-18 @ 19:37:42
URL: http://dyrbarkarlek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: