Välutvecklad

Vi har fått en riktigt välutvecklad bebis. Det tog bara 3 dygn innan naveln lossnade, och det hade läkt jättefint, nu har hon en smilegubbe till navel :)

Första natten lyfte hon huvudet i 5-10 sekunder, och nu håller hon huvudet 10-20 sekunder. Nu kan hon nästan rulla över från rygg till mage, det är inte mycket till innan hon kommer lyckas. Brukar inte dom va rätt många månader innan dom kan det? Hon är bara 5½ dygn gammal och jag tycker hon kan väldigt mycket för att vara så liten. Ögonen försvinner inte hur som helst heller utan hon kan kolla mig i ögonen en stund ibland, med båda ögonen.

Min älskade dotter, du är helt perfekt! Finns inget jag skulle vilja ändra på med dig! Hon sover bra, hon äter bra, hon skriker knappt utan gnäller mest när det är nått som är fel. Ända gången hon skriker till är när man byter blöjan och det blir kallt. Vill ha sån dom har på sjukhuset med värme över skötbordet, måste va jätte skönt o ligga där utan kläder utan att frysa :)

Jag älskar dig Nikita, kommer alltid göra allt för dig, allt för att du ska ha det bra och kommer aldrig låta något hända dig. Du är så älskad gumman, av både din mamma och pappa!

Och nu har hon dessutom lärt sig sova i spjälsängen, eller somna där utan att gnälla speciellt mycket, det är nu hon brukar va jätte mammig och det brukar inte gå att lägga henne där. Stolt, det är bara förnamnet vad jag är!

Kommentarer
unique Skrev:

men... du har ju fått bebis!!!! grattis som fan. fint namn ni valt hehehe... Wilda har Nikita som mellannamn =)

söt hon är. nu ska jag ta o frossa i allt du skrivit.



grattis igen

2010-01-26 @ 06:26:50
URL: http://saratilling.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: