Ta en kö-lapp

Det är många som vill träffa den nya lilla familjemedlemen, såklart! I torsdagskväll efter vi kommit hem kom mamma ( mormor ) och Kevin, william och Miranda hit och kollade på henne. Och igår var Natalie här och tittade på henne, min älskade lilla plutt. Idag kommer Andrés familj och tittar på henne, i morgon kommer sandra, och på måndag kommer Anders och becca och deras söta dotter :) Så vilken tur att jag också fick en helt underbart söt dotter så jag slipper kidnappa deras :)

Jag lever verkligen i nuet nu för tiden. Innan levde jag mer i framtiden när bebis skulle komma. Nu försöker jag verkligen njuta till max med den lilla gobiten, vill inte sitta och tänka tillbaka och ångra att jag inte spenderat mer tid med min dotter. Vill inte att André ska känna så heller så jag försöker göra så han rapar henne iaf. Än så länge har han bara bytt 2 blöjor, en kissblöja och en liten bajsblöja.

Jag verkligen ÄLSKAR livet som mamma, det är det mest fina och underbara jag fått uppleva. Kommer alltid göra allt för att min älskade dotter ska ha det bra. Kan sitta och titta på våran underbart vackra dotter och tänka hur glad jag är att just HON kom till oss, då vet jag iaf att hon alltid kommer ha det bra, alltid vara älskad, och alltid få pussar och kramar. För mig kommer hon nog alltid vara min lilla bebis. Hur kan man älska en annan människa så mycket, det är verkligen helt magiskt!


Världens bästa pappa, världens bästa mamma och världens bästa dotter, älskar er så himla mycket!
Första familjebilden. ( Den allra första syns bara Nikita och våra näsor :)



Pappa rapar Nikita, dom ser lite trötta ut :)



Världens finaste dotter med världens stoltaste mamma!



Söta Natalie med älskade lilla Nikita



Älskade unge, du är bara för söt! Mamma och Pappa älskar dig mest av allt!!


Kommentarer
Johanna Skrev:

Grattis till flickan , hon är helt ljuvlig :)

förstår att ni måste vara lyckligast nu :)

2010-01-23 @ 15:58:23
URL: http://hjertajani.blogg.se/
thakock Skrev:

Gud så roligt!

Ja, det blir väl många som vill komma o titta. Haha



Fina bilder!

2010-01-23 @ 17:19:51
URL: http://briadlover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: