Sova

Jag gick o la mig och sov igen vid 10.30, var så sjukt trött. Sen blev jag väckt av André som ringde 12.30. Men jag visste att han skulle ringa på sin lunch så jag hade ställt in mig på att få sova till ungefär 12.30 :)

Var iaf lite effektiv innan, bytte iaf sängkläderna. Brukar annars göra det när vi tvättar men blev inte så dom sista gångerna så det var dax nu. Och det är ju så skönt o krypa ner i nya sängkläder :)

När jag gick o la mig hade Nitro fortfarande damp, det har han haft hela morgonen, men sen när jag gick o la mig kom han upp och myste lite, sen gick han o la sig vid mina fötter. Det har han börjat med nu på senaste tiden. Han kommer upp en stund och snuttar på filten, så ligger han där i 15-20 minuter någonting sen går han ner till fötterna o lägger sig.

Tycker faktiskt lite synd om honom sen, och om Stumpen. För innan vi flyttat till den nya lägenheten kommer dom få sova i hallen, köket o toan. För jag vill inte ha dom här inne på nätterna eftersom Nitro brukar hoppa upp i spjälsängen på natten, och jag är så rädd för att han kommer lägga sig på bebisens ansikte o kväva bebis. Så jag tänkte först om vi skulle ha bebis i sängen ändå tills vi flyttat men eftersom Nitro är så busig på kvällarna så skulle han säkert attakera bebis så fort hn rör sig, det brukar han göra med mig.


Kommentarer
Anonym Skrev:

jo vissa får ju sova andra får ju jobba

2010-01-12 @ 22:01:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: