Ömma tuttar

åh vad dom ömmar, och känns som igenting hjälper. Jag smörjer med bröstmjölk innan och efter amning, och mitt emellan också, låter dom vara ute i det fria för att lufta dom ordentligt och ändå gör dom så ont. Men nu har vi iaf kommit på tekniken med den saken man sätter på tutten innan, så nu gör det bara ont precis när hon suger till och inte hela tiden som det gjorde förut.

Försökte även pumpa inatt men det kom nästan ingenting, så skrutt får nog inte i sig så mycket som jag först trodde. Men den riktiga mjölken rinner väl till snart så då hoppas jag hon får i sig mer.

Nu ligger hon och sover igen. På dagen går det bra att ligga i spjälsängen, bara hon får vara på mig en liten stund och det tackar man ju  inte nej till och ha den mysungen på sig. Så jag passar på och plocka lite och läsa lite när jag kan lägga ifrån mig henne, för på nätterna och kvällarna vill hon inte bli lämnad, då duger inte ens pappa.

Hon låter ju så otroligt sött när hon sover, för hon ligger och nunnar lite för sig själv i sömnen, men skönt det då slipper jag gå fram hela tiden för att kolla så hon andas. Nu kan jag iaf lämna henne här inne själv korta stunder utan att ha panik över att nått händer, det känns skönt. Nu ska vi äta lite här, hörs senare :)

Kommentarer
thakock Skrev:

Hur lång tid ska det ta innan den riktigta mjölken kommer då?

2010-01-22 @ 16:35:56
URL: http://briadlover.blogg.se/
Linn Skrev:

Jag slutade amma några dagar i början för jag pallade inte smärtan! Det rann blod på ena och båda var helt såriga :( och min stora tjej ville ha mycket mer mat än vad jag kunde ge henne så hon fick ersättning och jag pumpade efter varje gång hon ätit. Sen började jag köra bröst på dagen och ersättning på natten sen helt plötsligt helammade jag :P men det var tufft i början! Tog nog 5-6 dagar innan min mjölk rann till tror jag. Hoppas de funkar med amningsnappen.

2010-01-22 @ 18:24:26
URL: http://napmils.blogg.se/
Zandra Skrev:

Hur länge stannade ni på bb?

Det med pappa är för att du har maten ;) om du inte är där o luktar mat så funkar säkert pappa :) Det är så mkt man kommer på sen :)

2010-01-23 @ 00:20:10
URL: http://zandraak.blogspot.com
Erika Skrev:

jag var öm i ungefär en månad 1.a månaden när jag ammade min dotter, men sedan gick det över och var värd all "smärta" så smidigt att amma om man kan så klart =)

2010-01-24 @ 01:31:00
URL: http://onechicmama.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: