Nitro

Vi kan inte ha kvar honom längre. Det  funkar inte. Han trotsar och tar sönder saker hela tiden. Han har varit rätt jobbig hela tiden men eftersom han varit så kelig och mysigt lika mycket så har det övervägt att vi behållt honom, men han tar sönder allt. Och sen när vi ska flytta vill vi ha lite nya möbler men han skulle bara ta sönder det också.

Och det är skitjobbigt för jag vill egentligen ha kvar honom.



Första bilden som jag tog på honom.
 


Varför kunde det inte funka för, jag vill inte göra mig av med honom egentligen. Varje gång han gjort nått han inte får tänkte jag att han är ju kattunge det går säkert över och blir bättre. Men det blir inte bättre, han gör bara mer och mer saker han inte får. Men det är väl för att få min uppmärksamhet. Förut hade han all min uppmärksamhet nu har han den typ aldrig. Men jag kan ju inte direkt släppa min dotter heller för att mysa med honom. Och jag försöker mysa med honom när Nikita sover, men det är också då jag passar på att göra allt annat som jag inte kan med en dotter i famnen.

Jag hoppas någon i närheten kan ta honom så man iaf kan hälsa på honom. För jag tänker inte avliva honom heller.

Kommentarer
Lisa Skrev:

Oj vilken liten plutt :) Gud vad mysigt!



Ha ha.. ja jag LOVAR att denna bebis kommer att väga minst 4 kg.. jag vet det! Ja, den lär ju hålla samma tempo som brorsan och Oscar vägde ju 4720 g och var 57 cm lång.. Så jag ser INTE fram emot denna förlossning.. hmm..

Men ja, bebisen har väl knypplat in sig i min kropp på något mystiskt vis :)



Ha en bra dag och sniffa lite bebis från mig..

De luktar ju sååå gott!

kramar.

2010-01-27 @ 10:02:59
URL: http://fliza83.blogg.se/
Thakock Skrev:

Stackare!



Men han får säkert ett lika bra hem hos någon annan!

Att lämna bort ens husdjur är riktigt svårt! =/

2010-01-27 @ 10:20:59
URL: http://briadlover.blogg.se/
Zandra Skrev:

Låt han bara få vara med hela tiden, även om Nikita är där. Vi hade två katter.. De första dom gjorde va o lukta på Tyra osv. Man ska egentligen ge dom en handduk el liknande så dom vänjer sig vid hennes doft. Men stöt inte bort han, säg till han ist ordentligt när han gör fel, ta tag i honom. O låt han lukta på Nikita osv.

Kram

2010-01-27 @ 12:14:05
URL: http://zandraak.blogspot.com
Patricia Lindh Nielsén! Skrev:

MEN GUDARNAS!!!!! se va jag har missat under veckan jag legat i total depp, en liten underbar Nikita? Setat och kollat igenom sen hon kom nu! GRATTIS till er båda. Helt fantastisk är hon! Nä, nu får ja allt bli bättre på att gå in och kolla känner jag.



HAHA! redan i 20-24? jäklar!! :D ja, jag är glad att ja ser nått nu.. är snart i 34;) Och blev fasiken bättre nu än nånsin! HELT slätt och fint.



Va roligt att du gillar det.. Jag är sån lixom, antingen älskar man de eller hatar! finns inge mellanting.. Men skriver ju också min blogg väldigt mkt för mig själv:) så ja känner att ja inte tänker skämmas! spiller för mkt tid på det.



GRATTIS återigen! Kramar om.

2010-01-27 @ 14:16:38
URL: http://mammasangel.blogg.se/
Zandra Skrev:

Jaha "/ vad tråkigt. Nej, inte direkt. Dom var avvaktande mest. Dom är ju vuxna. Sixten (vår grå katt) va 12 v. när vi fick han men han kom efter Tyra så han brydde sig inte så, & Dumle (kattungen) bryr sig inte heller eftersom hon va här först. Men de e bara till att säga till han att han inte får leka o sen låta han komma igen o kela? Hoppas de löser sig så ni slipper göra av med honom :(

Kram

2010-01-27 @ 14:42:00
URL: http://zandraak.blogspot.com
Jela - Bebis i mars Skrev:

Jobbigt med kissemissen, jag fick genomgå samma sak pga jag vart allergisk. Men jag kontaktade ett katthem och via dom hittade vi ett nytt hem där han nu bor och har det superbra. Lycka till och grattis till bebben förresten :)



2010-01-27 @ 20:03:16
URL: http://jeliz.blogg.se/
Tova Skrev:

Aww, synd att ni måste släppa taget om lillkissen! Själva har vi ju funderat på att SKAFFA katt, fast om ett bra tag, när vår lillgrabb blivit lite större ;)

Förstår dock att det är jobbigt när han tar sönder saker, min familjs katt äter t.ex. hål i ALLA kläder och strumpor typ. Mindre praktiskt...



Vad roligt att Nikita också har smilgrop! Så himla gulligt.

2010-01-27 @ 21:50:34
URL: http://www.metrobloggen.se/trasslet

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: