Magknip

Min stackars älskade dotter har massa magknip, hon har nästan inte bajsat alls på fleera timmar. Hon brukar ha svårt för att rapa också även att man slår på rumpan och drar handen på ryggen. Det gör verkligen ONT i hela mig när hon skriker så av att hon har ont. Testade ta en tops med babyolja på i rumpan men det kom bara lite. Hoppas verkligen hon gör världens bajsblöja snart så hon slipper ha så ont.

Några tips på vad man kan göra för att få igång magen igen?

Idag var Andres familj och kollade på fina Nikita. Kändes väldigt dumt för fick många fina saker, men bara till mig själv. Fast det va för Nikita kommer få så mycket ändå.

Imorgon ska vi nog ta barnvagnspremiären. Vi tänkte gå förut men var tvugna att pumpa däcken, så vi gick ner till statoil, men dom hade ingen sån pump så vi gick hem igen så åkte André o fixa det.

Nu ligger älsklingen o sover och Nikita ligger på mitt bröst o myser. Hon luktar verkligen hur underbart gott som helst! Kärleken till henne växer sig starkare för varje sekund, det gör ont att älska någon så mycket, ofta jag sitter och tittar på min helt perfekta dotter och börjar gråta av lycka för hon är just våran, just vi är föräldrar till henne! Livet är så underbart så det finns inte, vill leva såhär för resten av mitt liv.

Kommentarer
Tova Skrev:

Stackars din dotter!! :( själv har vår Elliot blivit lite småförkyld, helt täppt i näsan så han knappt får luft ibland... känns så hemskt när han gråter och man inte kan hjälpa honom :(



Hoppas ni har en fin helg i övrigt!

kramar

2010-01-24 @ 00:28:16
URL: http://www.metrobloggen.se/trasslet
Natalej Skrev:

Sv: Men gumman, så söt du är. Hoppas också på att hon ångrar sig, men får en stark känsla av att hon inte kommer det.

Men tack för att du bryr dig, det betyder massor! Du är en så otroligt fin vän. Älskar dig så enormt mycket!

2010-01-24 @ 01:28:33
URL: http://natalej.blogg.se/
thakock Skrev:

Naw, stackars liten! =/



2010-01-24 @ 08:58:09
URL: http://briadlover.blogg.se/
Anonym Skrev:

Ring BVC o fråga, laktulos är kanon, men dom brukar bajsa massa när dom ammar.. Så det kommer säkert.. :) Annars ring, för dom ska bajsa minst en gång om dagen. kram

2010-01-24 @ 10:41:20
jenny Skrev:

vet inte hur jag hamnade här, tror det var genom sara - unique.. men men grattis till er lilla söta tjej!

de behöver absolut inte bajsa en gång om dagen. när de ammas kan de inte bli förstoppade så ge absolut inte laktulos om inte bvc sagt att du ska.

vår astrid hade super jobbigt med magen så vi masserade henne mycket men jag vet inte om det hjälpte. men när hon bara ammades så kunde det gå tio tolv dagar mellan bajsandet (detta var när hon var mellan 4-6 månader) o jag kan ju säga att det gällde att vara hemma när det var bajsdag för så var det verkligen mycket bajs...

men annars är det bra att som du gjorde försöka stimulera ändtarmsmuskeln, jag fick rådet att ta febertermometern med lite vaselin.

ibland funkade det kanon bra.



lycka till!

2010-01-26 @ 08:46:58
URL: http://hyperballad-poetry.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: