Familjen på flykt

Idag var vi först hos kallesson och angelica en sväng. Sen kom vi på att vi skulle åka in till stan och köpa blöjor som är billigare där, André fick köra bilen, och vi komma ut lite. Väldigt sköna baksäten på nya bilen, och vi båda är riktigt nöjda :)

I stan åkte vi till Nikitas faster och hennes farbror kom dit för att titta på Nikita. Dom tyckte hon va med väldigt mycket för att vara så liten och väldigt stadig för att bara va 9 dagar ung. Och som mamma till världens finaste dotter blir man såklart stolt när andra också påpekar hur mycket hon kan för att va så liten, hon är verkligen perfekt!

Det blev nog mycket för lilla prinsessan idag. När vi kom hem var hon helt slut och ville bara ha tutten och sova. Sen fick hon nog lite ont i magen stackarn. Och usch vad ont det gjorde i hela kroppen, försökte massera magen, och slog på rumpan. Det verkade hjälpa för så fort jag sluta börja hon skrika igen. Sen ville hon ha tutten och då somna hon. Sen sov hon i kanske 2½ timme sen väckte jag henne för blöjbyte och mat och hon somna om direkt. Nu ligger hon och sover sött i sin nya fina pyamas hon fick av Sandra :)


Mormor och Nikita


Mormor, moster Miranda och morbror kevin tar kort på Nikita


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: