Bloggfel?

Förut när jag försökte komma in på bloggen kunde jag inte logga in, då stog det bara att websidan inte kunde visas, men nu kom jag iaf in.

Idag har Viwi och hennes lillebror wilhelm varit här en stund, var typ 6 månader sist eller nått :) Sen nu ikväll var Natalie och Robert och såklart deras söta son kevin här :) Dom gick nu för inte så länge sen.

Vi har också varit hos Andrés mamma några timmar, sen åkte vi hem till min mamma och blev bjudna på varma mackor :) Min mamma ska börja plugga nu, så kommer hon ha Andrés mamma som lärare :) Lite komiskt faktiskt, för dom har aldrig träffats, så första gången dom träffas kommer bli genom skolan :) hehe.

Älsklingen ska snart gå och lägga sig, och jag lär ju snart göra honom sällskap. Vill försöka gå och lägga mig samtidigt som honom iaf på helgerna när han är uppe ett tag längre. Det är ju så mysigt att ligga i sängen och prata om precis allt!


Kommentarer
Hannele - Mamma till Kevin Skrev:

blogg.se ha alltid något krångel för sig..



Svar:

Hehe..konstigt att man inte misstänker det ;)

Tack så mkt :)

2010-01-17 @ 03:08:31
URL: http://hanneler.blogg.se/
thakock Skrev:

Men har ni inte varit tillsammans rätt länge?

2010-01-17 @ 10:09:45
URL: http://briadlover.blogg.se/
thakock Skrev:

sv: aha okej. Fast det är klart. Det tog 3 år innan våra mammor träffades. På min student var första ggn sen har det blivit fler ggn efter det..hehe =P

2010-01-17 @ 12:05:09
URL: http://briadlover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: