Blir galen på dessa förvärkar!

Jag har tappat räkningen på hur många kraftiga förvärkar jag haft idag! Den där mensvärksliknande känslan gånger typ 50 ligger dom väl på nu, en del lite mildare och endel kraftigare. Hur ska jag klara av min förlossning? Jag får mest panik över att dom gör så ont nu, och att vila hjälper inte för det har jag gjort hela dagen. Vetekudden hjälper väl lite, och när jag duscha fick jag också förvärkar, men då hjälpte det också lite när jag spola precis där det gjorde ont.

Så en förlossning tror jag definitivt  inte är på g, men man vet ju aldrig. Men alla säger att man vet när förlossningen startat, men om jag inte gör det då? Tänk om vattnet går utan att jag märker det? Tänk om dom riktiga värkarna kommer men jag tror att det är förvärkar som är kraftigare, eftersom jag knappt tål smärta. Men jag tror nog att mina tankar är normala, tror inte det bara är jag som tänker såhär precis innan förlossningen. Tänk att nu är man nere på 2 små veckor, det är ju ingenting! Men det känns som det var läängesen det var nyår, så kommer väl ta ett tag ändå dom är två små veckorna.

Det märks att jag även samlar på mig massa kalorier, eller kolhydrater ( blandat alltid ihop dom ) för jag vill äta onyttig mat hela tiden, typ som pommes och pasta. Men nu äter jag iaf inte så mycket som jag gjorde där ett tag, det skulle vi inte ha råd med att jag åt 10 stora måltider, minst om dagen! Sen var det ju alla mellanmålen också. Nej jag förstår fortfarande inte hur det fick plats!

Nu ska jag käka pommes :)

Kommentarer
Zandra Skrev:

Alla har rätt, du märker när det är dax.

Du kan inte undgå när vättnet går heller, de märker du, OM det går. Inte allas vatten som går. :)

2010-01-18 @ 11:21:14
URL: http://zandraak.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: