1 Januari 2010

1 månad kvar, en lite ynka månad kvar, av 9. Det var den allra första tanken jag hade i morse när jag vakna, inte typ att Nitro kom och väckte mig eller nått sånt utan bara att det var 1 ynka månad kvar :)

Igår hade vi det trevligt. Vi kom dit vid halv 4 och åt mat, sen var det väl ganska segt ändå men trevligt. Och min gubbe var inte lika intresserad av alla fina fyrverkerier som jag var :) haha.

Andre blev knappt lite onykter igår, men han började dricka vid 4 och slutade vid 12, och på den tiden drack han bara 2 öl och 3 cider. Sen fick han iofs några Amarola ( stavning? ) så trodde inte heller att han skulle bli så onykter. Runt 22 gick vi hem för att sätta på musik till katterna så dom inte skulle bli så rädda. Jag trodde mer att Stumpen skulle bli rädd och den lilla mer nyfiken, men sen när vi kom hem lite efter 00 var lilla Nitro livrädd, stackarn. Men när vi va hemma så va det intressant att titta ut genom fönstret :) Stumpen låg och sov och reagerade inte alls så det var ju skönt.

Hoppas ni hade ett bra nyår!


Kommentarer
thakock Skrev:

Trevlig kväll ju! Bra att han inte blev så full ju. =P



Stackars kissen!

2010-01-01 @ 16:12:38
URL: http://briadlover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: