Tvättmaskin

Vi har varit inne i stan och köpt tvättmaskin, en begagnad o ha sålänge :) Sen åkte vi förbi andrés bror, hans dotter fyllde år så åt lite tårta och så, mysigt.

Igårkväll trodde jag jag skulle dö, jag var så trött men kunde inte få någon ro i kroppen. Jag som skulle gå och lägga mig tidigt började städa och plocka och diska här kl 21 eller nått och var klar kl. 00.00. Jag städar och diskar varje dag så förstår inte hur det kan bli så stökigt! Sen tog jag iofs och städade i garderoben där all skit fått flytta in som man inte riktigt visste vart man skulle göra av, vek in massa tvätt och så vidare. Så nu är det bara lite tvätt kvar att vika in så är det fint här hemma igen :)

Sen var det inte så lätt och somna igårkväll, Nikita vakna vid 23 och ville vara vaken en stund. Hon var fortfarande vaken när jag gick och la mig så fick hon tutten, sen vände hon sig om men ville ha tutten 2 sekunder senare och så höll hon på att böka i en halv timme eller nått. Och jag ville vända mig om, men nej jag fick ligga i någon konstigt ställning med båda armarna uppåt så Nikita kunde vända sig om var 5e sekund och ta bröstet. Jag är fortfarande svintrött så får väl se om jag kanske går och lägger mig tidigt ikväll :)

Kommentarer
thakock Skrev:

Stackare...ja det är nog bäst du går och lägger dej nu redan ;)

2010-08-01 @ 17:37:01
URL: http://briadlover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: