Dagen

Ursäkta den dåliga uppdateringen idag. Älsklingen blev lite firad genom att det såg inte förjävligt ut när han kom hem, och jag hade diskat :) Sen åkte vi in till vimmerby och handlade lite. Andrés föräldrar var här en sväng också, han fick också biobiljetter, så nu får vi allt gå på bio :) Vi har iaf kommit överens om att vi ska gå på den  år 2012, den tycker vi båda verkar vara bra. Vi har ju börjat få mer lika filmsmak senaste tiden :)

Jag blev också lite firad idag, mina små syskons farmor gav mig ett presentkort på skor, så hittade faktiskt ett par. Har gått i samma skor i 2 år nått sånt nu så kanske va på tiden att byta :)

Nu har vi precis kollat på idol, och andré ligger och snarkar i soffan. Han skulle få dricka några öl till idol ikväll eftersom det är ju hans dag idag, så han köpte några, men han drack bara en, öppnade nästa och tog ungefär en klunk av den sen somna han på soffan, undra om det var alkoholen han inte klarade, eller om det är för han knappt sovit denna veckan och jobbat mer än han brukar. Tror nog mer på det faktiskt :)

Jag ska snart gå och väcka honom så han kan gå och lägga sig i sängen med mig istället. Kan bara inte sova utan honom :) ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: