arbetsförmedlingen

Jag var på arbetsförmedlingen idag för att prata med en jobbcoach. Förstår inte riktigt varför dom lägger ner massa energi och tid på mig som inte är överdrivet intresserad av att få jobb innan bebisen kommer, visst en till inkomst skulle vara underbart nu innan bebis ankomst men jag tror inte jag skulle kunna få något jobb nu ändå, finns väl ingen som vill ha en höggravid som bara kan jobba högst 2 månader.

Min jobbcoach var också gravid och hon höll väl med mig lite grann i det där, men hon tyckte jag skulle förbereda mig inför sen när jag kan komma ut till arbetslivet igen. Så vi ska skriva cv och kolla på mina betyg och lite såna saker. Jag trodde hon skulle ha ungefär som mig, eller typ mitten av januari till slutet på januari, men hon skulle vist ha vid jul. Bara någon dag efter julafton, tyckte hon va väldigt liten för att ändå va mer än 1 månad före mig. Men magarna växer ju olika och är olika stora.



Jag skulle också behöva börja rensa ut här hemma innan flytten, helst innan bebis ankomst också. Skulle även kunna börja packa lite smått det vi inte använder, typ som prynadssaker. För sen när bebisen kommer vill jag hellre spendera mesta delen av min tid till honom/henne. Och eftersom vi är en sån familj där man antingen planerar flera månader innan, eller gör saker spontant, aldrig liksom planerar saker vi ska göra till helgen utan det har vi antingen planerat sen lång tid tillbaka eller inte planerat alls. Så eftersom vi är en sån familj skulle jag ju faktiskt kunna börja packa saker.

Vi vet ju heller inte exakt när vi får den nya lägenheten eftersom den inte är byggd än. Det ända vi vet just nu om den är att den kommer vara på ca 85 kvadrat och kommer börja byggas efter årsskiftet. Gymmet som ligger där just nu ska flytta ut till nyår och sen börjar dom bygga. Hyresvärden trodde det skulle ta ca 3 månader att bygga.  Ska bli skönt att flytta in till en helt nyrenoverad lägenhet, längtar !




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: