supermamma

'
Fullt upp från morgon till kväll har det varit idag, jag har haft sån otrolig energi! Den får väldigt gärna stanna ;) Vi gick upp vid 9 och sen dess har jag knappt ens suttit ner. Jag har tränat 20 minuter, städat, diskat, plockat undan leksaker 1 miljon gånger, bytt bajsblöjor, ammat, klätt på ungar, packat in ungar i bilen, lämnat Nikita hos becca, åkt in till stan med andré och nellie, in till ikea och handlat och sen hem igen för att montera upp möbler tillsammans med Nikita och en skrikande kolikbebis, några bajsblöjor och tröstande senare var jag äntligen klar med mina möbler, de tog bara 3½ timme ;) Nikita bad om välling, hon fick vällingen, ville inte lägga sig i sängen och Nellie börja skrika precis då, jaja hon får väl dricka vällingen och sen sova tänkte jag, men hon kom visst inte så långt som ni ser på bilden ;) snuttan var visst lite trött!
'
Jag har fått ett helt nytt hem, åh det är så snyggt! Men för och efterbilder kommer sen när allt är helt färdigt, men det ser ut som ett helt nytt vardagsrum och jag älskar de! Jag trivdes från början med våra möbler här med, men det var mina och andrés möbler, de va så vi bodde och nu bor inte han här längre därför ville jag göra om för att få de att kännas som mitt, Nikita och Nellies hem. Så mycket rosa skulle nog inte andré tillåta att jag inredde de innan heller för den delen ;)
'
Nu ska jag sova, och jag lär sova väldigt gott, har varit en väldigt stressig dag med mycket att göra men har ändå haft energi över :) Imorgon kommer barnens morfar hit och lämnar en tv med, med tv dosa :) Jag har ingen tv dosa nu, väldigt jobbigt när man vill byta kanal och springa fram och tillbaka till tvn, men det är ju motion de med :)

Kommentarer
Zandra Skrev:

Sv: Tyra brydde sej lite i början. På nätterna vande hon sej & sov igenom dom när Elvira skrek. Hade inte dom i samma rum. Sen brydde hon inte sig om att hon skrek, för de fixade ju vi. Nu när hon e ledsen, säger hon att lillasyster e ledsen ;)

2012-02-22 @ 08:37:29
URL: http://zandraaak.blogg.se/
Thakock Skrev:

Vad skoj att du fått så mkt gjort! =)



Skynda med bilderna ;D

2012-02-22 @ 11:52:07
URL: http://briadlover.blogg.se/
PATRICIA - Wiljas Mamma & gravid med lillasyster. Skrev:

Åh, jag vet faktiskt inte hur de är möjligt! De känns inte möjligt. Men de ÄR de tydligen :D nä fy sjutton.. vet inte vad jag gör om jag går gravid i över 10 dagar till. Jag hoppar nog! :D så känns det.

2012-02-22 @ 12:08:22
URL: http://mammasangel.blogg.se/
Bloggminglet 2012 Skrev:

Hej! Vet inte om du känner till det stora Bloggminglet som kommer att vara den 28:e april i Sthlm? Det är för alla föräldrabloggare och alla har chans att komma, läs gärna mer på vår hemsida! Hoppas vi ses :-)

2012-02-22 @ 22:44:18
URL: http://mgroup.se/bloggminglet-201

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: