Skor!

Nikita har ganska länge varit intresserad av skor och försökt få ner fötterna i alla skor som finns. Men nu är det ännu värre, hon ska ha på sig alla skor hon har och dom minsta är 20/21 och hon skulle behöva typ storlek 18. Dom är jätte mycket för stora men ändå ska hon gå i dom, och ser jätte klumpig ut. Jag har kollat lite efter ett par nya skor till Nikita att kunna ha i vår och förhoppningsvis sommar också, vill inte lägga ut flera hundra på ett par skor hon knappt kommer kunna använda. Men jag hitta världens världens finaste skor igår, jag fick tårar i ögonen för dom var så söta! Lite för dyra för ett par barnskor tycker jag, men om hon kan ha dom i vår och sommar så sparar man dom sen och har dom resten av livet, dom första riktiga skorna vi köpte till henne.


Hur underbara är dom inte? :)



Nikita skulle idag ha sina fina skor på sig som hon inte får leka med, storlek 6-12 månader och hennes fötter va precis lika stora som den rosa foten på undersidan av skon, älskar dom här skorna! :)

Igår gick vi ut en gång till sen, det var ju så skönt. Jag tänkte gå till skoaffären för att kolla på skor och få reda på vilken skostorlek hon har, men det var lunchstängt när vi kom dit så vi gick vidare till Becca & co. Där stannade vi hela eftermiddagen och kvällen och Nikita igen hoppade över napen på eftermiddagen, hon var alltså vaken från 10.20 - 20.00 det är inte illa för en 1 åring faktiskt! Hon var inte sådär trött och gnällig och jobbig som hon lätt blir utan hon lekte omkring där tills vi gick hem. Då somnade hon på 2 sekunder i vagnen :)

Solen skiner här idag också så det blir utelek idag också. Lite roligare att gå ut nu när hon leker med saker som finns på marken, innan var de typ gå ut och gunga som hon inte ens tyckte om. Tycker det är så tråkiga lekplatser här överallt, lite roligare saker hade det gärna fått finnas! :)

Kommentarer
Louise Skrev:

Leona har fått ärva en hel hög med skor. Hennes favoriter är ett par rosa gummistövlar som hon dansar omkring i här hemma :-)

Så fick hon ett par svarta kängor med glittriga skosnören av sin farmor i födelsedagspresent som hon har på sig ute. Innan vägrade hon gå med skor på, men nu går hon helst själv när vi ska ut, hehe :-)



Önskar solen sken här också, men är lite dåligt med det...

2011-03-09 @ 11:54:09
URL: http://forbiddenrage.wordpress.com
Linda Skrev:

Hej!

Ville bara ge ett tips, som jag själv inte hade tänkt alls på och tyckte att man inte skulle behöva lägga flera hundra på ett par barnskor.

En mammavän till mig sa att det är bra om man köper skor som kanske är lite extra dyra och av bättre kvalitet när det lär sig att gå. Just för dåliga skor kan leda till att det lär sig gå snett istället.

Bara ett tips, kan vara bra att ha i åtankarna nu när din tjej börjar gå utomhus :)

2011-03-09 @ 14:04:47
URL: http://lindamandersson.blogg.se/
Thakock Skrev:

Vilken sol?!?!? Det regnar ju ;D



Ska hon börja dagis snart eller? =)

2011-03-09 @ 14:34:29
URL: http://briadlover.blogg.se/
Linda Skrev:

SV:Han gick 4 dagar första veckan, var sjuk en hel vecka. gick i måndags o igår. Och nu har han fått feber igen så han får vara hemma resten av veckan. Så får vi köra en ny inskolnings vecka igen på måndag. Jag hoppas nästa vecka går lite bättre, gör så ont att sitta och lyssna på när han skriker och man inte får gå ut :(



Haha, ja absolut det tycker jag, dom var ju jättesöta!

2011-03-09 @ 15:19:55
URL: http://lindamandersson.blogg.se/
Nathalie-mamma till Zacharias Skrev:

Gud så söta!:)



Vad små fötter hon har, eller har Z stora;P i hans skor har han storlek 22:O hehe.

2011-03-09 @ 17:28:15
URL: http://nathalieasamum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: