Bloggtorka!

Jo jag lever faktiskt, men har fått världens bloggtorka, det trodde jag aldrig jag skulle få. Jag som älskar att blogga och egentligen har jag väl massor och skriva om, men det känns som det inte finns nått alls att skriva om.

Nikita har häromdagen fått klappa och mata en igelkott, en vild men den var tam, jätte häftigt. Hon tyckte först den var läskig och kallade på den som hon gör efter katter, tss tss. Jag hade inte med mig kameran tyvärr men mamma fick några riktigt söta bilder på Nikita och igelkotten som hon ska skicka till mig snart hoppas jag :)

Hon har klippt sig med, topparna bara men blivit av med det slitna där bak. Det syns knappt för hon har så lockigt hår men va långt håret blev när hon kammade ut det blött :) Vi klippte henne på ÖF helt gratis, känner inte för att gå till en frisör när hon har så lite hår.

Vi leker mest med Natalie, Kevin och Alexander på dagarna och ibland åker vi och fikar hos Becca&Co. Så allt är typ som vanligt, Nikita utvecklas på som vanligt och det är häftigt att se hur Nikita och Kevin tar efter saker från varandra!

Idag såg Nikita en bild på mig på datorn, hon tar fram huvudet mot skärmen och börjar pussa flera gånger, haha sötnos! Hon är en ritkigt pussunge nu för tiden, mot bebisar och sina dockor som också heter bebis. bssbss något sånt säger hon ibland till bebis och dockan.

Kameran har med fått vila, inte ens 10 bilder har jag tagit på över 1 vecka, och det är vid 2 tillfällen, nu måste det väl bli ändring! :)



Nikita har haft tofsar i håret, som fick sitta kvar i ungefär 5 minuter.


Kommentarer
Thakock Skrev:

Ibland har man inte ork för bloggen men så är det väl. =P



Ja, vi har med haft litta igelkottar här som springer runder. Men jag vågar inte klappa dom =P



2011-06-09 @ 10:48:01
URL: http://briadlover.blogg.se/
Linda Skrev:

Så söt :)

2011-06-15 @ 19:50:28
URL: http://www.nattstad.se/LindaLinnros

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: