Bebissprattel

Idag kände jag bebisen vecka 12+5, är ganska säker på att det var den, litet litet sprattlande långt ner i magen, kände samma 2 gånger :) Åh va jag längtar till man kan känna sparkarna på magen, det mysigaste med att vara gravid :)


Gjorde ett flick/pojk test idag jag hitta på familjeliv. Man skulle ta 1-2 teskedar bikarbonat i en plastmugg och kissa i den. Om det inte blir någon reaktion alls väntar man en flicka. Om det blir reaktion även små reaktioner väntar man en pojke. Mitt skummade och pyste som bara den, så enligt testet väntar vi en pojke och förhoppningsvis får vi veta om det stämmer 9 september, inte för det spelar någon roll alls men kul o veta :) Enda anledningen till att jag inte vill ha en pojk är för namnet, har inte ett enda killnamn jag vill ha, jo ett jag är förälskad i men andré hatar det, Timothy! Tjejnamnet är redan klart :)

Kommentarer
Natta Skrev:

vet du hur elak jag kommer att vara nu? ;) det ser ut som om du skrivit "At" i headern när det ska stå "att". På 2 ställen t.o.m :P Hihi! evil <3 Puss!

2011-07-27 @ 23:39:35
URL: http://kattmyntan.blogg.se/
Thakock Skrev:

Vad mysigt! =)



Timothy lätt intressant faktiskt. Men grabbarna brukar inte gilla namnen man vill ha ;D

2011-07-28 @ 09:59:53
URL: http://briadlover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: