Feber

7.30 vakna Nikita idag, snacka om att jag var död när vi gick upp, inte komma in i en vakna tidig period igen, 9 är ju så skönt o sova till ;) Dessutom när jag skulle sätta på mitt morgonkaffe för att vakna till liv hade vi ingen mjölk, tur då att Natalie bor precis här så vi kunde komma över och dricka kaffe :) Första gången vi satt i köket och ungarna gick iväg själva till Kevins rum, det visar bara hur stora våra små liv blivit! :)

Efter 12 somna hon igen och sov i knappt en timme, när hon vakna har hon feber. Alldeles varm och helt hängig, hostar gör hon också. Hon verkar dock må lite bättre nu, och ingen panodil har vi hemma så andré får köpa med sig de när han kommer hem från jobbet, vilken borde vara snart! Hon leker iaf lite, även om hon inte är helvild som hon brukar va! Håller tummarna för immunförsvaret tar över denna sjukdom fort också! :)


Kommentarer
Thakock Skrev:

Naww lilla tösen då!



Hur gammal är kevin? =)



2011-02-23 @ 18:36:09
URL: http://briadlover.blogg.se/
Tova Skrev:

hihi, visst känns det overkligt att de små kan traska iväg själva numera och "leva sitt eget liv" på nåt sätt ;) kan fortfarande inte fatta ibland att Elliot går, det kom verkligen över en natt och han övergav krypandet med en gång....



kul förresten att ha en trevlig granne man kan hälsa på, hihi!

kram

2011-02-23 @ 21:46:43
URL: http://trasslet.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: