Mvc

Det blir mycket uppdatering om bebis här inne nu för tiden, men jag orkar aldrig blogga längre :) Fast jag saknar min blogg när jag inte bloggar, så förhoppningsvis börjar jag blogga mer som förut igen :)
'
Idag var vi på mvc och kolla till bebisen, första gången Nikita inte blev ledsen när jag fick stick i fingret och när hon mätte magen och lyssna på lilla hjärtat :) Nu när jag ställde mig på den vågen visade den 61,8 kg, och jag vägde mig häromdagen på 60 kg, förra gången vägde jag 60kg på den vågen och 55kg hemma, konstigt att det kan skilja så? Bebis mår bra, men magen har knappt växt sen sist vi va där, så vi hamna långt ner på kurvan, från ha legat mitt på hela tiden. Så har den inte växt till sig till nästa gång blir de tillväxtultraljud. Det är väl klart jag ska få en till liten unge som knappt äter och inte ökar i vikt.. Hjärtat låg på 140 slag/minut. Och som jag trodde va järnvärdet lågt, men idag har jag inte varit lika trött som jag varit innan så det är påväg uppåt iaf, dumt att glömma av järntabletterna :)
'
Just nu ligger bebis och har gympa i magen samtidigt som hon har hicka, börjar längta riktigt otroligt mycket nu! Tvättade upp alla bebiskläder häromdagen, och åh jag kan inte förstå att jag snart ska få en liten sak att klä på dom små kläderna på, och jag kan ännu mindre fatta att Nikita faktiskt kunnat ha dom där små söta kläderna!
'
Dagens mage vecka 31+5

Kommentarer
Thakock Skrev:

Sååå roligt! Ska bli kul att se den lilla! =D



Mår bebisen bara bra så är det nog ingen fara den inte växer så fort. =)

2011-12-08 @ 16:37:09
URL: http://briadlover.blogg.se/
Louise Skrev:

Kan bero på vilken tid på dagen du ställer dig på vågen :)

På morgonen brukar man väga mindre än på eftermiddagen/kvällen :)



Får du inga bristningar alls du? :O

2011-12-08 @ 17:22:49
URL: http://forbiddenrage.wordpress.com
Mami Lea * Skrev:

fina magen :)

2011-12-13 @ 10:52:23
URL: http://fancyface.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: