Har jag verkligen psyke att ens försöka dra ner på amningen?

Vissa dagar går ju bättre än andra när det gäller att få i Nikita lite mat, idag är inte en sån dag. Jag bestämde mig för att inte amma förrens ikväll efter middag utan hon skulle få äta vanlig mat, ha det kunde ju jag glömma. Hon ville absolut inte ha gröt, lyckades få henne smaka pytte lite, sen blev hon hungrig och trött, ville ha tutten men jag vägra. Så gav henne fruktpuré, ville inte ha, vatten, ville inte ha. Hon var svintrött och skrek och skrek helt hysteriskt i 30 minuter, sen stog jag inte ut längre. Tanken att veta att hon ligger där och är hungrig och jag kan ge henne tutten som både kommer få tyst på henne och mättar henne, eller envisas och låta henne ligga där och vara trött och inte kunna somna för hon är hungrig.

Varför kan hon bara inte äta för? Det är så jävla frustrerande o försöka mätta henne på endast bröstmjölk och hon inte blir mätt, hon måste ju känna av att det mättar mer när hon får i sig vanlig mat. Vet inte hur många timmar jag suttit och bara gråtit för hon inte får i sig mat som hon ska, 3 månader har vi trälat med de här, när ska hon lära sig?

Kommentarer
Amanda A Skrev:

Stirra inte upp dig på att hon inte äter så mycket min bror åt inte mat förens han var 13 månader mina föräldrar blev jätte nojiga och de smitta av sig på erik som blev nojig och ville absolut inte äta. Låt de ta sin tid kram<3

2010-10-25 @ 12:20:10
Anonym Skrev:

usch vad jobbigt det måste vara!! :( men det låter ju ändå dom flesta dagar som att hon äter lite mer så det är kanske iaf är påväg åt rätt håll? det blir säkert bättre snart, tar hon fortfarande inte flaska eller mugg med välling heller?

kram

2010-10-25 @ 20:37:25
URL: http://jagochlillasot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: