God morgon, igen :)

När Nikita ville gå upp i morse var det mörkt ute, men jag trodde ändå klockan va iaf 8, men nej nu har vi en snart 9 månaders bebis och inte sover man till 8-9 då utan vid 7! Usch o fy o blä, hon har liksom vaknat som tidigast 6.30 sen hon föddes för att vilja gå upp, den gången somna hon efter 30 minuter och sov till 10. Skönast va när hon alltid sov till 9, känns som det var längesen nu.

Så vid 9 var vi jätte trötta båda två, och när jag försökte få henne att somna i våran säng låg hon bara och böka runt istället, så la henne i sin säng och jag hann till våran säng så hade hon somnat, hon var trött alltså :) André ringde och väckte mig efter 11 och jag kunde inte somna om, och nu vid 11.30 vaknade Nikita igen :) Känns ovant o vakna före henne :)

Solen skiner och himlen är blå så idag måste vi nog ta oss ut på en promenad, det var längesen nu. André sa att det var -11 imorse när han åkte till jobbet, vintern närmar sig alltså med stormsteg så bäst o passa på att gå ut när man fortfarande kan! Kommer ihåg förra vintern hur man fick dra den där jäkla vagnen i flera meter snö, det gick inte!

Nu lek och gos med min dotter, det absolut bästa i livet! ♥

Kommentarer
Thakock Skrev:

Jag hoppas verkligen vi inte får sådan vinter igen...det suger rejält då!

2010-10-11 @ 12:38:26
URL: http://briadlover.blogg.se/
Emma Skrev:

Nu har min tävling Veckans Bild avgjorts!

Kolla in på min blogg och se om du vann (:

2010-10-11 @ 15:10:17
URL: http://thedevilschild.blogg.se/
W - ung 3barnsmamma & Fotograf Skrev:

han har varit frisk 2 mån om jag inte minns fel, vi satt nästan och väntade på att det var hans tur. tyvärr kommer man inte undan dagis baciller dem är otroligt starka. det första halv året kommer dom bli extremt sjuka :(



vi hade redan köpt 68 i den overallen och den sitter precis så vi ska beställa en ny i storlek 74 så får hon ha den här under hösten och byta nästa måndag, FAN :/ trodde inte hon skulle rusa iväg på längd. hehe



haha det lät nästan som jag sa åt er vad ni inte skulle göra, inte menat så iaf. :)

sover nikita i sin egen säng nu ?

kramar.

2010-10-11 @ 18:17:41
URL: http://dyrbarkarlek.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: