Bad uppdate

Va, har jag en blogg? Jag glömde till och med bort min bloggs 1 års dag som var den 22 oktober. Tiden går verkligen fort, känns inte alls som jag bloggat så länge?

Vi lever, Nikita fortsätter utvecklas och det går för de mesta bra med maten. Hon äter några tuggor gröt till frukost med mango och grädde, plockmat eller burkmat till lunch, fruktpuré till mellis ibland annars ammas, och middag som oftast är burkmat. Idag åt hon ärtor och spagetti, hon hade smör på heela magen och var verkligen kladdig, hälften låg i knät, resten på golvet så tror inte hon fick i sig så jätte mycket faktiskt :) Bild kommer imorgon för vet inte vart kameran ligger just nu ;)

Igår hade vi supermysdag. Först bort till mamma och träffa min äldsta bror och hans flickvän, sen följde dom med hit och vi hyrde film och åt massa chips o godis :) Umgås ju inte för ofta med mina äldre bröder, tyvärr. Men den ena bor 1½ timme åt ena hållet, och den andra bor typ 1 timme åt andra hållet.

Fyller ju snart 18.. eller va de 21 kanske? Då ska vi försöka samla ihop våra familjer och bjuda på en tårta iaf, andré fyller en vecka efter mig, och han blir riktigt gammal, hela 30! Jag måste ju snart byta till en yngre, mindre skäggig och utan ölmage, haha! :) Nejdå, andré är den finaste i mina ögon och som jag älskar den människan! Kunde inte skaffat en bättre pappa till mitt barn eller en bättre man. Han hade kunnat få sitta lite mindre vid datorn, men ingen är väl perfekt? Jo min dotter men annars :)

Nej nu är jag trött och de e bara massa svammel, försöker uppdatera mer i morgon ;)

Kommentarer
Daniel Skrev:

Då vill jag komma på tårta å fira dej!!:)

2010-10-25 @ 08:50:42
URL: http://danielfagerholm.webblogg.se/
Thakock Skrev:

När fyller du år då? ;)



sv:Ja, det passa oss så mkt bättre än ett vanligt bröllop. Alla har ju olika stilar. =P

2010-10-25 @ 09:55:25
URL: http://briadlover.blogg.se/
Thakock Skrev:

sv: Aha okej! På lördag då! Ska komma ihåg det! ;)

2010-10-25 @ 12:40:50
URL: http://briadlover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: