Underbara sol!

Idag har jag knappt suttit vid datorn. Har lekt med min dotter, sen har jag läst lite, sen gick vi ut på en låång promenad med Natalie och Kevin på 2 timmar, skönt! Vi båda gick med högklackat, så man hade lite ont i fötterna :) Och vad jag har saknat att inte ha högklackat på 9 månader :) Sen följde dom med hit, så var vi inne i 2 timmar sen gick vi ut 1 timme till så idag har vi fått motion och frisk luft. Det blev så varm så jag till och med tog av mig jackan, knäppte upp tröjan och svettades, underbart!!!

Nikita har varit smågnällig ikväll. Vet inte riktigt vad det är, lite magknip och bara gnällig. Kanske nått i hennes utveckling? Hon fick sig ett bad som var mysigt, hon älskar och bada nu för tiden :) Men hon vill helst ha 38-39 grader :) Hatar och frysa precis som sin mamma. Nu ligger hon på mig och har äntligen somnat. Hon var trött men ville inte sova, så har legat med henne i sängen ett tag och hon låg och höll på att somna men somna aldrig, men nu sover hon med nappen i mun:)


Kommentarer
Monica Skrev:

Hej! Amningste har jag aldrig hört talas om, vad e det? Tror dock det e försent nu för jag har knappt något kvar i brösten.. Verkar vara något i vår familj att inte kunna amma, knappt någon av alla tjejer på mammas sida som kunnat.. Syrran var den längsta på 3 veckor.

Låter som en skön dag ute i solen, här har det varit ruggit kallt =( Kram

2010-03-09 @ 21:29:24
URL: http://theobeosmamma.blogg.se/
thakock Skrev:

Ja, idag har det verkligen varit skönt! =)



Vad kul att hon gillar att bada, och man måste verkligen ha det riktigt varmt. =)

2010-03-09 @ 22:04:00
URL: http://briadlover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: