Promenader

Idag har vi varit ute på 2 promenader, sammanlagt blev det nog 2 timmar, om inte mer. Så skönt när det äntligen är sol framme och man slipper ha hur mycker kläder som helst utan att frysa. Väldigt skönt att gå på torr asfalt också, lite lättare att dra vagnen då :) Jag har fått mycket motion denna veckan, och det är skönt. Har haft lite träningsvärk hela veckan faktiskt. Har också börjat göra sittups varje dag, så nu är jag snart i form igen. Magen tycker jag blir mindre och mindre och fastare varje dag, så det gör redan skillnad. Det komiska är att André äter jätte nyttigt och mindre portioner, men motionerar inte. Jag äter som vanligt men motionerar, vi borde göra både och :)

Ikväll var vi förbi min mamma en sväng för att natta mina småsyskon, mamma var på nått möte och var borta längre än hon trodde hon skulle va. Och vad dom växer, dom har blivit jätte stora på kort tid, tiden går verkigen fort och det ser man på barnen. Nikita växer verkligen så det knakar, nu har hon snart vuxit ur 56, det tycker jág inte om. Hon som har så många fina kläder som jag inte ens fått tröttna lite på. Tråkigt också eftersom jag inte köpt mycket i 62, så jag har bara 3 bodys i 62, 2 av dom är dessutom fula och lär bara användas som reserv :) Men fler är påväg, har beställt lite kläder till Nikita från hm :)

Nikita var jätte trött ikväll. Hon har börjat vara vaken mer och mer nu. Och ikväll fick hon ingen ro i kroppen och kunde inte somna. Men när jag la ner henne med nappen i munnen och klappade henne i pannan somna hon rätt fort, till slut. Vill ju inte vänja henne vid att alltid somna på mig eller André så ibland får hon somna i sin säng, även om hon är gnällig.

Idag var hela dagen räddan när jag öppnade ögonen. Fick först sovmorgon till 9.30, eller ja då gick vi upp efter att Nikita fått frukost på sängen, fusk det får hon nästan alltid :) Men när jag öppnar ögonen ligger Nikita och tittar på mig med världens smile, och jag bara kände hur underbar denna dagen skulle bli, och jo jag har inte varit det minsta sur eller på dåligt humör. Nått så litet gör verkligen så mycket :) Jag älskar när hon börjar le medvetet :)

Nu ska jag krypa ner hos min blivande man, skulle bara skriva av mig lite :) Kan ju faktiskt bjuda på en bild eller två, eller några, på Nikita idag :)


Här ligger Nikita och gymmar lite, hon får också träna :)



Tränat nacken har vi också gjort idag, och försökt äta upp nallens näsa :)


Har lyckats få 1 bild på hennes fina leende, lite suddig och dåligt tagen, men hon ler :)


Nikita häromdagen, snart kan hon inte ha sin fina klänning längre :(


Sista bilden jag tog på Nitro, typ 10 minuter senare åkte han härifrån, saknar min bebis!


Kommentarer
thakock Skrev:

Haha, ja ni skulle gjort både och. =P



Söta bilder!

2010-03-16 @ 10:11:42
URL: http://briadlover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: