God morgon

Som vanligt vakna Nikita vid 9 och ville upp, förstår inte hur hon lyckas vakna exakt klockan 9 varje morgon. Och bara en kissblöja, men ungefär 30 min senare gör hon världens bajsblöja, också varje morgon :)

Igårkväll la jag henne vid 19.30 till cd-skivan med vaggvisor, och nappen slutade bråka med henne när låtarna var slut då somna hon. Men hon vaknade rätt många gånger på kvällen, så hon fick tutten varje gång, så blev hon arg när jag la ner henne i sin säng igen, hon ville nog sova brevid mamma och pappa :)


Hur mysigt ser inte det här ut? Åh vad jag älskar o amma!




Inga ord i världen kan beskriva min kärlek till dig!


När Nikita somnat igårkväll. Hon sparkar alltid av sig filten :)


Kommentarer
Nana Skrev:

Vad lyxigt du har som får sova till 9 om morgnarna. Min lillkille vaknar alltid och bajsar vid 4, och är oftast pigg och vaken i en timme innan jag får somna om till ca 7, halv 8. Kul att du tycker hon är stor, för min kille är född samma dag och väger över 6 kilo. Fattar inte vad det är för mjölk jag har, men det måste verkligen vara nåt dunder!



Ni verkar ha det mysigt om dagarna! Mammalivet är ju verkligen något särskilt. Och 2 månader har ju aldrig gått så fort förut :)



Ha det bra på 2 månadersdagen!

2010-03-20 @ 11:31:06
Zandra Skrev:

Ja, goboken e bra.



Usch, hur kan du?

Skoja bara, jag har oxå vatt otrogen mot Johan. & de ångrar jag mest i hela världen, tur han förlät mig. Men vi hade som tur bara vatt tillsammans i ca 2 veckor. O de va med mitt ex & jag va lite kluven på vad jag ville & dessutom full, MEN JAG SKYLLER INTE PÅ FYLLAN! Jag står för det. Men fan vad jag ångrar det :(



Kram.

2010-03-20 @ 12:40:32
URL: http://zandraaak.blogg.se/
thakock Skrev:

Haha, ja det är nog mysigare o sova hos er. =)



Hon är så söt!

2010-03-20 @ 13:21:23
URL: http://briadlover.blogg.se/
Zandra Skrev:

Ok, :( Men känns som att de va mer 'anledning' o att de va mer 'okej' än de jag gjorde. Men ja, det är hemskt :) Men nu har ni ju Nikita o de e han glad för väl? :)



Kram

2010-03-20 @ 15:46:57
URL: http://zandraaak.blogg.se/
Zandra Skrev:

ofc, aldrig en anledning som är ok att vara otrogen, det är aldrig ok. Hehe okej, så bra ;) Lycka till.

Kram

2010-03-20 @ 21:22:13
URL: http://zandraaak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: