God morgon

Idag fick den trötta mamman sova till 9, men jag va trött då också :) Nikita somnade sen så fint i sin säng och sa inte ett ljud innan hon ville ha mat, klockan vet jag aldrig va den är på nätterna, jag är för trött för att kolla även om jag är nyfiken :) Inatt, skulle chansa på 4 tiden för André va fortfarande hemma, var hon jätte pigg och låg där och prata med klarvakna ögon, men hon skrek eller gnällde inte utan bara prata, men jag kunde inte somna för de för så fort hon lät öppnade jag ögonen.

Vi har redan hunnit med morgongymnastik, hon har blivit såå stark min lilla tjej. Hon brukar inte träna nacken så mycket om man lägger henne på magen på en filt, då ligger hon mest still och tittar, men på skötbordet lyfter hon alltid huvudet när man lägger henne på magen, och det är inga korta stunder hon ligger så heller :)


Nu vill hon inte längre ligga på bröstet när hon ätit som hon alltid gjorde förut utan nu vill hon sitta i knät och titta omkring sig. Lillan börjar bli stor och det går för fort! Vi har börjat lite smått att använda storlek 2 på blöjor. Vi har 3 kvar i storlek 1 så får använda dom först. Dom sitter väldigt tajt i låren och går inte så långt upp längre, och storlek 2 sitter löst i låren. Så skulle hon göra en rejäl bajsblöja skulle de inte spela någon roll vilken av blöjorna hon har, hon skulle nog bajsa igenom iaf.




Nikita har fått börja använda haklapp när det är matdax, skyddar kläderna mycket mer när mina tuttar börjar spruta. Ibland när hon släpper tutten sprutar det från 3-4 ställer och hela hon blir full med mjölk :) Men hon har redan lärt sig att när man får den på sig får man snart mat, hon öppnat munnen och börjar leta efter tutten direkt :)

Kommentarer
Anna-Maria Skrev:

Jag har oxå funderat på hakklapp för lillkillen dräller jätte mycket..

Och sen som sagt så skyddar de kläderna.. =)



Jag tror allt att eran sötis har blivit större än elwin..

Men vi har inte väkt oss på 1,5 vecka..

2010-03-03 @ 20:33:33
URL: http://finatapeter.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: