En trött tjej

Nikita har varit ovantligt trött dom senaste dagarna. Hon har inte varit vaken alls mycket och ändå sovit bra på natten. Inatt vakna hon något tidigare än hon brukar och va pigg, men somnade om igen. Hon har varit vaken ett bra tag nu ikväll, men har försökt att göra så hon inte somnar. Men annars har hon varit vaken längst 20 minuter i sträck idag. Och hon har varit ovanligt gnällig också, men det låter inte som magknip heller. Tyckte hon kändes varm och tog tempen men den var normal. Hon har även börjat dregla massor, min lilla tjej. 

Och det gör ju såå ont när hon nästan gråter, det låter som hon gråter men det kommer inga tårar, usch det gjorde riktigt ont i hjärtat. Tänk att man kan känna sig så hjälplös när allt inte är som det ska med dom små liven.

Ikväll slockna hon 21.30. Jag satte mig med henne här 21.24 och sa att vi kunde sitta till 21.30 sen fick hon gå och sova. När jag kollar på klockan 21.31 har hon somnat, så jag la henne i sängen och nu ligger hon och pratar lite i sömnen. 

Vi har kollat på melodifestivalen, eller ja André har kollat och jag sett ibland, är inget för melodifestivalen, och dom jag vill ska gå vidare åker ut ändå! 

Ikväll var himlen rosa, och det har varit underbart väder i några dagar, hoppas verkligen det håller i sig. Jag blev till och med förvånad när jag såg TORR asfalt, den var torr! Då har det definitivt varit vinter för länge! Nu vill jag ha vår, varm vår så vi kan vara ute om vi gifter oss i maj, som det lutar åt :)


Mellan sömn och gråt var det faktiskt några små fina leenden framme också, och hon lyckades få sin mamma i tårar igen, men det är verkligen ren lycka när hon gör dom riktiga leenden :)



Kan du gissa vad hon gör här? Japp, hon bajsar och kollar på mig och ger mig världens leende :) Söta unge!



Mamma - dotter mys, jag lovar, det finns inget bättre. Vi har nu börjat massera så ofta vi kan, oftast varje kväll, så igår fick André massera för första gången, och idag masserade jag. Och så stark hon blivit i nacken, när hon ligger på mage på skötbordet lägger hon inte ner nacken en enda gång, även om hon ligger på magen i flera minuter, starka unge! :)



Kolla på den där lilla söta plutten i min famn, den där perfekta saken som ligger där, det är MIN dotter! Stoltare kommer jag aldrig bli! Vad som än händer, så vet jag att jag verkligen lyckades med nått i livet, min dotter


Kommentarer
unique Skrev:

Vill bara säga att de blir otroligt trötta och sega av RS-viruset. Behöver absolut inte vara det, men är hon lika trött imorgon bör ni kanske ringa sjukan

2010-03-06 @ 22:48:18
URL: http://saratilling.devote.se
Anonym Skrev:

jo vissa tycker ju att de e mitt fel. du skulle sett några av kommentarerna. klart att ja fattar att man är två om problemen och så.. men det gör ju inte det han gjort lättare som en del verkar tro. tack för din kommentar iaf :D känns lite mer som att man kanske gjort rätt när flera tycker det..



visst är det underbart när dom ler mer och mer, man smälter ju verkligen, så underbart fint :D



kram !

2010-03-06 @ 23:07:00
URL: http://kissiekatt.blogg.se/
w - ung tvåbarnsmamma Skrev:

hehe ja det låter som en bra ide. :)



nemen, vilket litet matvrak hon är fortfarande, hon är väl snart 2 månader.

Kevin började sova hela nätter utan mat på natten vid 2½ månaders ålder, från 19:00 till 11:00 på dagen , satte in rutin ganska tidigt , klockan 19 skulle han var till sängs sen stoppade ja in nappen när han vaknade till på natten och somnade bra av den . sen minskade han sömnen när han vart 7-8 månader. men vi körde ju med ersättning helt från 2½ månad då blir det ju lite annat.



det verkar som att hon är beroende av närheten hon får när hon ligger vid bröstet och vaknar till, brukar vara så faktiskt.

hur länge hade du tänkt att amma?



nu sover han till och från på nätterna mycket beror på hans förkylnings astma och kind tänderna som ska ut, sen händer det mycket nu i utvecklingen som tar sprutt på nätterna.

kramar . :)

2010-03-07 @ 05:55:19
URL: http://dyrbarkarlek.blogg.se/
Thakock Skrev:

Fina bilder!



Skönt att hon sover lite mer på nätterna. =)

2010-03-07 @ 10:06:37
URL: http://briadlover.blogg.se/
Nathalie-mamma till Zacharias Skrev:

så söt liten dotter du har=) kul o läsa om någon som e i samma sits, o hon är ju inte alls mycket äldre än min son=)

2010-03-08 @ 12:21:05
URL: http://nathalieasamum.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: