Äntligen

Idag vakna jag och prinsessan först vid 7, så då gick vi upp och tog av Nikita blöjan och gick och la oss i sängen för att vädra rumpan och äta lite, men vi somnade då om och André ringer och väcker oss vid 9.30 :) Så inatt har jag sovit ungefär 11 timmar, och vaknat 2 gånger.

Idag kom äntligen rörmockaren hit och fixade våran toa och duschen. Han skulle kommit för 2 veckor sen och var här för 3 veckor sen, men nu kan vi duscha i varmt vatten igen. Inte så skönt o duscha i 34 grader när man fryser och det är svinkallt överallt! Och duschen som är min egen tid, äntligen kommer man kunna njuta också :)

Min sol ute är borta, så det blir nog ingen promenad idag heller, jag vill ut till solen och inte massa moln som täcker hela himlen. Får ta igen det med en extra lång promenad i morgon istället om vädret tillåter.

Nu ligger min stora tjej och sover på mitt bröst, mysigt. Hon vill sällan ligga så längre så jag passar på när hon somna mitt i maten, då la jag upp henne på bröstet och hoppas hon fortsätter sova för det är såå mysigt!

Kommentarer
thakock Skrev:

Usch nej, det ska regna hela helgen och i vissa delar t.o.m snöa. =/



Vart i landet bor ni?

2010-03-18 @ 13:41:16
URL: http://briadlover.blogg.se/
thakock Skrev:

sv: Ja det hjälpte mej mkt. Bra kartsinne jag har. ;D Får kolla på en karta vart det är. =P



Ja, det är så mysigt med valpar. =) Och framför allt roligt att vara med vid förlossningen. =D

2010-03-18 @ 15:44:31
URL: http://briadlover.blogg.se/
cicci Skrev:

Åh, ser att din tjej föddes samma dag som mins grabb. :) Grattis! Har du kommit underfull med vad de har för stjärntecken? I vissa fall verkar de vara stenbockar o i vissa är de vattumannen.... ?

2010-03-18 @ 16:06:15
URL: http://tionolletttio.blogg.se/
Anonym Skrev:

haha tur för dom att man ska va tjock när man e bebis :D



nee det slutade fungera mitt i allt med hennes pappa och så.. man behöver väl lite lugn och ro för att det ska gå tyvärr:(



kram

2010-03-18 @ 18:13:10
URL: http://jagochlillasot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: