trött

Jag gick och la mig med Nikita förut vid 18 ungefär tror jag, kanske till och med vid 17. Och Nikita sover fortfarande, jag försökte väcka henne för 20 minuter sen så jag la henne på golvet, då vände hon sig på mage och somna om igen, och sover fortfarande. Jag tycker inte om att hon sover på magen men nu ser jag henne iaf, så rör hon sig lite så hon kommer ner mer med huvudet kommer jag dit snabbt :)

Jag känner mig inte sådär förkyld och slut i kroppen som jag gjort innan, det är bara näsan som rinner och svider. Men jag har så svårt för att dricka när jag är sjuk, jag ska egentligen dricka 3 liter eftersom jag ammar, jag har nog inte ens druckit 1 liter idag, och är inte ens törstig. Skönt att jag har mjölk iaf. Men hon matstrejka i morse, hon åt frukost efter 11 och vakna 8.30, det brukar hon inte göra. Och även att jag erbjöd tutten flera gånger ville hon inte ha.

Jag bad min älskade man köpa med sig glass hem, och snäll som han är så gör han det. Det är ju bättre än inget om jag inte kan dricka nått.

Idag fick pappa mata första gången, men jag fick värma och sånt innan. Men det gick bra, hon åt upp nästan allt, så det verkar ju inte va jätte äckligt iaf. Tänkte ju att hon skulle få gröt vid 19 också, men om jag inte kan väcka henne blir det nog lite svårt. Det jobbiga är att hon kommer ju vakna mellan typ 4-6 imorgon och vilja gå upp då, och då kommer jag inte ens va lite mänsklig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: