Städning, igen.

Känns som jag inte gör annat nu för tiden än städar och plockar och diskar. Jag gör nått varje dag men ändå ser det ut som ett bomnedslag på kvällen. Jag fortsätter skylla på kartongerna, men tror inte det bara är dom faktiskt :) Nu ikväll har jag vikt in tvätt, hur mycket som helst. Diskat, 2 gånger, plockat undan från alla ställen där det inte ska va saker. Lyckats få min man att gömma flyttkartongerna, han ställde dom i köket istället. Fast inte alla, utan dom som stog mest i vägen. Så nu har vi inte bara flyttkartonger här inne, utan även i köket! Fy vad jag längtar tills vi ska flytta! Men så skönt att bli av med massa skit som man inte behöver!

Nikita sov sämre idag än jag trodde. Tänkte att gröten kanske mättar lite mer så det tar längre tid innan hon vaknar för mat första målet, men så fel jag hade. Hon la sig vid 20, hade fått tutta lite innan, vaknade 22 och var hungrig. Så hon fick såklart mat, och nu vakna hon precis igen och var hungrig. Jag tänkte först när hon vakna att det är nog att hon sover själv i sin säng, men hon åt lika mycket som hon brukar.

Bilderna jag lovade kommer nog i morgon istället, kameran ligger typ 2 meter ifrån mig och jag orkar verkligen inte gå och hämta den just nu ;)

Kommentarer
W - ung tvåbarnsmamma Skrev:

det var ju bra att den funkade för dig. så olika det där =)

hoppas att hon någon dag vaknar upp och inser vad det är hon sysslar med egentligen när hon faktiskt är mamma.



vad kostade ert bröllop? =)

kramisar.

2010-06-16 @ 08:55:18
URL: http://dyrbarkarlek.blogg.se/
Thakock Skrev:

Det blir alltid mer stökigt eftersom man ska flytta och så. Och sen har du ju en liten med. ;)

2010-06-16 @ 09:04:33
URL: http://briadlover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: