sjukling

Ja som tur var inte min dotter. Hon vaknade glad och pigg kl. 7.00 men idag gick det inte att få henne o somna om, hon är fortfarande vaken. Jag vakna med rinnande näsa, halsont och sprängande huvudvärk. Så sätta Nikita i bärselen och ner till statoil för att köpa värktabletter och apelsiner för att få i mig c-vitamin men det hade dom inte. Jag vill inte va för nära Nikita idag, vill inte att hon ska bli smittad, så vill inte andas på henne och har bara gett en liten puss i pannan, men jag har abstinens! :)

Min underbara make åkte hem från jobbet så jag kunde få vila så jag blir frisk fortare. Jag blir som ett litet barn när jag blir sjuk och vill bara ligga och tycka synd om mig själv. Men trots att jag är sjuk och vill bara ligga och sova så kände jag ändå när jag bytte blöjan kl. 7 att jag skulle ändå aldrig vilja byta ut mitt liv. Jag står hellre här och byter blöja på mitt barn än och sover utan henne.

andré var helt underbart och köpte med sig frukt hem och vanlijvisp så nu äter jag fruktsallad med vanlijvisp, riktigt gott!


Kommentarer
Thakock Skrev:

Naw så gulligt av honom!



Jag håller nog fortfarande fast vid ljusare grå.

Tänkte mest att om man tar mörkare så ser framför allt rummet mindre ut.

2010-06-17 @ 09:47:49
URL: http://briadlover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: