Promenad

Tog en proemanad med Emelie förut ikväll, men det var nästan för varmt även att klockan var 18, så skönt med sommar! Vi prata om att ta en promenad imorgon med kanske, så får väl se. Skulle va skönt att ha någon att gå med på kvällarna, det är ju så skönt!

Nikita fick slappt ikväll igen, hon somna inte förrens efter 21, i våran säng, efter ha tuttat ett tag. Hon fick gröt ikväll när hon var hungrig. Annars brukar hon få smaka lite även om hon inte är sådär jätte hungrig. Men hon ville inte ha allt för det, hon ville hellre ha tutten sen. Men lite gröt med mango på fick hon i sig.


Nya sovstilen, alltid på magen. Lilla hjärtat ♥


Kommentarer
Evelina Skrev:

Jag vet inte om det är jättetidigt? Men det är i alla fall jättekul nu när han tar sig fram själv. Liiite jobbigt när han blir arg över att han tycker att han inte tar sig fram tillräckligt fort, vill ju inte hjälpa honom för mycket heller ;-)



Söta tjejen, ser så skönt ut när de sover på mage!



Kramar

2010-06-29 @ 11:17:15
URL: http://happilyeverafter.se
Nathalie-mamma till Zacharias Skrev:

Zacharias brukar också äta gröt med mango:) men brukar skifta och har hallon, blåbär eller päron/äpple ibland.. Skiftar även gröt, det finns även banangröt, den är Z tokig i:) ett tips! Har du börjat ge henne burkmat som biff stroganoff kalops m.m.? från 6 månader men dom brukr äälska det när dom väl får smaka.. det är ju liksom "riktig" mat.

2010-06-29 @ 11:21:22
URL: http://nathalieasamum.blogg.se/
Thakock Skrev:

Fy skäms! Nu får ni inte slappa efter ;D



2010-06-29 @ 17:07:50
URL: http://briadlover.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: