Mera shopping!

Dagen börjadde med sovmorgon för min del, först vakna Nikita halv 8, somnade om och när hon vakna nästa gång tog andré henne och jag vakna själv vid 11, så skönt!

Sen blev det stan idag igen, 3 gånger sen vi gifte oss, inte illa :) Vi hade presentkort på ikea så blev rätt mycket shoppat där, både billigt och mycket saker fick man med sig hem. Så hade vi ett presentkort på åhlens också, men när vi gick där inne var precis innan stängning så vi hade inte så mycket tid på oss att gå och titta efter vad vi ville ha, så lite stressigt sådär blev det 2 leksaker till Nikita och andré köpte de mest onödiga som finns, en legogubbe, som han har 2 av sen innan, precis lika dana och en sommarskiva, med typ dansbandslåtar på. Och han trodde seriöst att han skulle få lyssna på den i bilen på vägen hem, om jag säger såhär, marccolio var den bästa låten på hela skivan, ja fatta då hur urkass den var! Och 200 :- för den också, man kan ladda ner låtarna istället och bränna ut på en skiva istället för typ 10 :-.

Vi åkte förbi min pappa och annelie påvägen hem, vi skulle lämna nyckeln. Pappa har ju flyttat och måste snart lämna tillbaka nycklarna så då tog vi vägarna förbi, och Nikita börja gallskrika så fort han såg honom och var jätte gnällig när vi va där, förutom när André tog henne. Inte alltid en mammagris asså :)

Just nu är det läggdax, ja för typ 1 timme sen. Och hon skrek och skrek i kanske 5-10 minuter, sen blev det tyst så jag trodde hon sov, nej hon låg såhär:


Varför sova när man kan rulla runt, och vrida hela kroppen.


Hej mamma, kommer du med kameran igen :)


Nu ligger hon upp och ner i sängen också :)



Mamma, ser jag ens lite trött ut?

Sver hon nu då, jag har skrivit detta inlägg ett bra tag, svaret är nej. Hoppas då på en lång sovmorgon i morgon igen.


Nu ska jag kolla på prinsen och jag 2, så bilder från dagen kommer senare :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: