In och ut i affärer

Nikitas gudmor Sandra tar ju studenten på fredag, och resten av min gamla klass, så jag har lyckats övertala min man att vi ska dit och titta när dom springer ut, men jag vill inte komma dit tomhänt när sandra ger oss så mycket. Men jag och presenter, i en liten håla men knappt några affärer så hade man kanske inte så mycket att välja mellan, men jag blev nöjd, hoppas bara att sandra blev det också! :)

Vi köpte ju 4 blommor som vi skulle ha som dekoration på bröllopet, dom vill jag inte att dom ska dö. Jag kan inte ta hand om blommor, inte alls. Dom dör efter en vecka, antingen för att jag glömt bort dom, eller för att dom fått för mycket vatten, så dom här kollar jag till flera gånger om dagen för att se om dom vill ha mer vatten. Så idag köpte jag även växtnäring, dom ska inte få dö denna gången :)

Nikita sitter just nu brevid mig i sin matstol och tittar på när jag skriver, hon ser helt facinerad ut av mina händer, haha :) Och bubblor med munnen gör hon också.

Idag sa hon "Ma" och "Mu", hm tack för den. hon tänker på mig och låter som en kossa :) haha. Men sen ville hon inte säga dom ljuden längre så hon bytte till det vanliga istället. Gullunge ♥

Kommentarer
Thakock Skrev:

Studenten är en rolig tid det. =)

2010-06-09 @ 16:07:33
URL: http://briadlover.blogg.se/
Thakock Skrev:

sv: Haha, jo det går väl an. ;)



Ja, tiden går snabbt! =)

2010-06-09 @ 16:40:23
URL: http://briadlover.blogg.se/
Ebbasmamma Skrev:

ÅÅh jag vill också väga 5kilo mindre än innan jag blev gravid, men dit äre långt :(

jag gick också upp 17kg :P



Det är gulligt när dom är kort å tjock :P



Just nu känns det omöjligt å börja helamma igen för hon verkar inte bli mätt på bara mig :( vet inte vad jag ska göra? var nog dum som börja med ersättning :(

2010-06-09 @ 16:56:55
URL: http://norbergcaroline.blogg.se/
Sandra H Skrev:

Längtar tills på fredag för då får jag träffa er=)

Många Kramar från mig till er

2010-06-09 @ 19:52:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: